Progressiv försäkring planerad att hyra 7

Progressiv försäkring planerad att hyra 7

Men vänta inte till nästa år att ansöka om öppningarna, säger Erin Hendrick, chef för rekrytering.

‘Vi’ börjar hämta nu när det gäller att anställa, för roller som skulle börja i januari eller februari, säger hon. ‘Det första kvartalet tenderar att vara en ganska stark anställningstid.’

Hendrick sade Gå Ner I Vikt På En Vecka Ner I Vikt Snabbt att många av öppningarna kommer att vara i företagets kundvård och fordringsfunktioner, bland annat inkommande försäljningsrepresentanter, som fyller kundernas önskemål, till exempel de som innehåller citat för ny policy samt representanter som hanterar Gå Ner ett Kilo I Veckan fordringar.

Progressiv är också anställd för IT och analytiska jobb.

‘Det korta svaret är att vi växer,’ sa hon. ‘Vi utvecklas (från främst erbjuda bilförsäkring). Vårt mål är att vara kunder ‘nr 1 val för auto- och annan försäkring’. Företaget har lagt till ett nytt tillvägagångssätt för rekryteringskampanjen baserat på marknadsundersökningar som visar att försäkringsbranschen inte är det första alternativet för många kvalificerade potentiella kandidater.

‘De flesta som barn var’ säger ‘Jag vill arbeta i försäkring en dag.’

‘Folk uppfattar försäkring som tråkig och det är egentligen annat än det,’ sade Hendrick. ‘Det är svårt att ta hand om detta tills du kommer in i vår arbetsmiljö och jobbar längs sidan Progressiva människor.’

Företaget har skapat en video som syftar till ett tusenåriga år, som visar Progressiv som allt annat än stodgy. Det visar faktiskt en avslappnad, jätte kul, teknisk miljö. Videon använder också teknik för att locka fram potentiella kandidater. Den innehåller påskägg. Inte de som är förknippade med semestern, men typen i videospel, som kan innehålla en dold överraskning.

‘Inspirerad av Ready Player One, den bästsäljande boken och kommande film, har Progressive dolt påskägg inom videoanmälningsvisarna att lösa ett pussel’, skrev Julie Kolencik, en progressiv talesman, i ett mail. ‘Precis som boken finns det en rad ledtrådar som hjälper deltagarna att komma igång. Deltagarna kommer att behöva använda en kombination av olika kritiska tänkande metoder för att slutföra utmaningen inom videon. ‘

Lös pusselet och vinn ett presentkort till $ 1000 till online-återförsäljaren Newegg.

‘Medan’ Easter Egg Hunt ‘-upplevelse som helhet är tänkt att vara kul, är det inte för alla,’ skriver Kolencik. ‘Progressiv fokuserar specifikt talang i tekniken / datavärlden som älskar att lösa problem och använda kritiskt tänkande. ‘