Programfel Stopp hoppas på juldagen lotteri spelare i South Carolina

Programfel Stopp hoppas på juldagen lotteri spelare i South Carolina

För några olyckliga South Carolina-invånare visade det sig vara en vinnande jullotteri-biljett som visade sig vara en klump kol.

biljetter som påverkas av datorfel. (Kredit: WHNS)

Ett programmeringsfel i ett lotterispel som varade i mer än två timmar genererade en överflöd av att vinna biljetter, vilket ledde till att spelet upphävdes och en utredning, sade tjänstemän onsdagen.

The snafu påverkade Holiday Cash Add A Play-biljetter, en $ 1 terminal Viktminskning Tabletter genererad omedelbar match som erbjuds på juldagen. South Carolina Utbildning Lotteri tjänstemän har inte sagt hur många biljetter som påverkades, eller om falska utbetalningar gjordes innan felet blev fångat. Högst fem identiska spelsymboler ska visas för ett enda spel, sade lotteriet. När problemet identifierades, avbröts Add A Play-spelet omedelbart för att genomföra en grundlig utredning. Men folk lärde sig snart att de inte kunde tjäna pengar.

Det knackade den kortlivade elationen ur en kvinna. Hon trodde att hon hade tillräckligt med pengar för att ta hennes barn till Går Man Ner I Vikt Disney World.

hade lovat dem i åratal och jag trodde att jag äntligen skulle komma till, och nu kan jag Nicole Coggins of Liberty berätta WYFF.

Personer som köpt Holiday Cash Add A Play-biljetten under den berörda tidsperioden rekommenderas att hålla fast vid sin biljett (er) tills granskningen är klar. Ett ytterligare meddelande kommer att göras i slutet av denna vecka. fel påverkar inte Instant (scratch) biljetter och andra lotterispel, sa lotteriet.

När det Gå Ner ett Kilo I Veckan gäller Coggins vann hon och hennes svärmor 18 000 dollar på olika butiker. Men hon lärde sig av en kassör som hon inte kunde betala in. Transaktionen var giltig.

Coggins har väntat på ett svar från South Carolina Education Lottery.

gjorde inte något fel. Butikerna gjorde inte något fel. Det (SCEL felet. Jag tror att de antingen skulle hedra biljetterna eller ge oss pengarna tillbaka, berättade Coggins WYFF.