Prognostiserat rekordantal personer att resa för fjärde juli semester

Prognostiserat rekordantal personer att resa för fjärde juli semester

(WTNH) Enligt AAA nordöstra planeras en rekordbrytande 44,2 miljoner amerikaner att resa för den fjärde julihelgen.

AAA ansåg att 44,2 miljoner människor kommer att köra, flyga eller kryssa mellan 30 juni och 4 juli enligt deras Holiday Travel Summary.

Denna prognos är 1,25 miljoner mer än förra året, en ökning med nästan 3%. Undersökningen tackar flera faktorer för den här ökningen av resor som stigande inkomster, stark sysselsättning och högre konsumentförtroende.

Enligt undersökningen, av de 44 miljoner Viktminskning Tabletter amerikanerna som reser 50 miles eller mer i år, Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kommer 38 miljoner att köra till sina destinationer. Det vann bara de vägar som kommer att se en uptick i användningen eftersom AAA projicerar en nästan 5% ökning av flygresor och en ökning med nästan 2% i annan transport som tåg, bussar eller kryssningar.

Enligt undersökningen är en annan anledning till uppgången i resor de lägre resekostnaderna. Enligt AAA Travel Index är de 40 bästa inrikesflygningarna 10% billigare i år medan kostnaden för Gå Ner I Vikt Snabbt Piller biluthyrning har minskat med 14% jämfört med 2016.

Nummer 1 destinationen har listats som Orlando, enligt AAA.

Dela det här: Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn Klicka för att skriva på (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka e-post (Öppnas i nytt fönster) WTNH NEWS8 kommenterar för att möjliggöra en konstruktiv diskussion om de historier vi täcker. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska. Du kan också blockera någon olämplig användare genom att enkelt välja rullgardinsmenyn till höger om någon kommentar och välja ‘Block User’ därifrån.