Professionell konstnär ger idéer för Halloween Pumpkin Decorating

Professionell konstnär ger idéer för Halloween Pumpkin Decorating

WASHINGTON COUNTY (KFSM) Halloween är mindre än en vecka bort, så du har nog redan varit i pumpaplåstret. Nu är det dags att spruce upp den squashen genom att hugga eller dekorera den.

Du kan alltid gå till den enkla jackanternan med trekantiga ögon Gå Ner I Vikt Snabbt och näsa och ett tandgalleri. Men det finns så många andra sätt att göra din design unik.

Så i pension lägger hon professionella artister tillsammans för att hugga pumpor på Fayetteville Farmers Market varje oktober och ge dem bort. Lördag (21 oktober) markerade det 8: e året för det här evenemanget. Men vem som helst kan göra Gå Ner ett Kilo I Veckan det!

‘Tänk inte att du måste vara en utbildad konstnär för att göra det här. Du behöver inte träna för att ha kul! ‘ sade O ‘Kane.

Allt börjar med att plocka den perfekta pumpan.

‘Gör det lite mer speciellt. Sätt på en kostym så det är mer minnesvärt för dina barn’, föreslog O ‘Kane.

Då är det dags att komma till jobbet, genom att använda stora knivar för att skära upp toppen, en kraftig metallsked för att skopa ut fröna och keramiska dekorationsverktyg för att skära köttet. Och Jeffi betonar tålamod.

‘Om du bråttom, kommer du att kunna ha en olycka och det är något du inte vill göra. Dessa verktyg är skarpa, ‘förklaras O’ Kane.

Men du kan också köpa billiga kit i hobbybutiken som inkluderar mönster och handsågar. Det är viktigt att ta dig tid och aldrig sätta knivar i händerna på små barn. Men det finns många andra alternativ att jazz upp!

‘Du kan rita, du kan måla, du kan applicera klistermärken, grönsaker. Det finns bara så många alternativ. Det är bara lekfullt, säger O’ Kane.

Du kan köpa flera pumpor för att prova en annan inställning på var och en av dem och oroa dig inte för att göra ett misstag.

‘Jag gillar att berätta för folk, livet är inte en race, det är Gå Ner I Vikt Snabbt en parade,’ sade O ‘Kane.

För att få din pumpa att glöda, säger Jeffi att du kan använda allt från en riktig flamma till ett $ 0,50 artificiellt te ljus. Och för att se till att det här köttet inte går illa före Halloween, föreslår Jeffi att man sprayar det med lite citronvatten. För att göra det, kombinera saften av en citron med en kopp vatten i en sprayflaska. för att göra det lättare att passa tillbaka tillsammans.