Production Supervisor Mining Job i Luttrell

Production Supervisor Mining Job i Luttrell

Carmeuse Lime Stone, som är baserad i Pittsburgh, PA, är Nordameras största tillverkare av kalk- och kalkstenprodukter. En division av den globala Carmeuse-koncernen i Europa tillverkar så mycket som 7 miljoner ton färdiga produkter och 25 miljoner ton av kemiska kalkstenar och aggregat varje Gå Ner ett Kilo I Veckan år. Våra produkter är grusade och utvinna av naturliga kalksten av hög kvalitet och sedan graderad och tillverkade i snabbkalk, hydratiserad kalk och kalksten av hög renhet i kemikalier. Dessa produkter används i en rad olika branscher, inklusive kraftproduktion, ståltillverkning, vatten- och avfallsbehandling, konstruktion, markutveckling, byggmaterial och pappersframställning. Som en naturlig produkt är lime ett utmärkt val för dessa kommersiella applikationer och är en ledande bidragsgivare till underhåll och bevarande av världens ekosystem. Med Gå Ner I Vikt Snabbt Piller hjälp av avancerad teknik bedriver Carmeuse-teamet konstant forskning och utveckling för att säkerställa tillförlitligheten av sina produkter och möta kundernas behov. Vi Gå Ner I Vikt Snabbt Piller erbjuder även kundspecifika stöd för fältapplikationer. Carmeuse anställer ‘Exceptionella personer’ för att hjälpa till med att tillhandahålla sina ‘Natural Solutions’ Carmeuse Worldwide Jobs NetworkHigh School Diploma eller motsvarande, grad föredras. Erfarenhet med MS Office (Word, Excel, Outlook); och SAP-erfarenhet är en plusStrong mellanmänskliga / människor färdigheter; resultat driven självstartare kunna initiera och vara villig att hålla andra ansvariga för att uppnå bolagets och webbplatsens mål. Att kunna läsa och tolka dokument som säkerhetsregler, drifts- och underhållsinstruktioner, procedurhandböcker och ritningar. Möjlighet att skriva och kommunicera rutinrapporter och korrespondenser. Prova i ledande operativ kompetens genom att tillämpa beteendebaserad förvaltningDemonstrable lagarbete och modenhet med starkt säkerhetsarbete EtikFluens i muntligt och skriftligt engelskaVi erbjudande Carmeuse erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensations- och förmånspaket som kan omfatta medicinsk, dental-, livs-, funktions-, semester-, semester- och 401 (k) sparplan, beroende på din arbetsplats.