Prisvärd bröllopsreceptioner

Prisvärd bröllopsreceptioner

Curated av Rachel Paxton Lämna en kommentarWedding mottagningar måste inte kosta en förmögenhet. Många familjer håller på snabba budgetar idag, vilket begränsar föräldrarnas förmåga att bidra ekonomiskt och lägger mycket av byrån för bröllopskostnader på unga par som bara börjar i livet och Går Man Ner I Vikt på begränsade budgetar själva. När du planerar en bröllopsmottagning är platsen nyckeln . Beroende på hur många personer som är inbjudna, kan du behöva en stor plats för att få mottagningen. Vädret tillåter, din bröllops mottagning kan hållas i någon bakgård eller på en lokal park. Min egen bröllopsceremoni och mottagning hölls på en lokal park i ett särskilt reserverat område (inklusive lusthus) som kostar endast ca Gå Ner ett Kilo I Veckan 60 kronor för hela dagen. Min mamma och jag var nyligen värd för en bröllopsmottagning för min syster i vår husbil för husvagnsbutik. En insättning på 150 kronor krävdes, men depositionen återlämnades efter att vi städat och lämnade klubbhuset som vi fann det. Vi hade full tillgång till ett fullt utrustat kök, sittgrupp, bord, stolar och toaletter för en hel dag. Allt vi behövde var rätt där och kostade oss en dime.Decorations som kan användas efter mottagandet är över mer än betala för sig själva. För min syster mottagning skapade vi vackra mittstickor för borden genom att köpa lite Pyrex spannmålskålar ($ 1 var vid ett lokalt köpcentrum) och placera gröna glasmarmor från hantverksbutiken i botten av varje. Vi fyllde sedan skålarna halvvägs med vatten och placerade ett vitt rosformat flytande ljus i vardera. Dessa attraktiva centerpieces var väldigt lätta att montera på bara en minut eller två och förutom att låna sitt ljus i rummet gjorde en underbar billig present till bruden och brudgummen komplett uppsättning matchande spannmålskålar! Mat måste också kräva för mycket ansträngning eller extra kostnad. Mitt eget bröllopsmottagning var en pott tur lunch. Min mamma gav smörgåsrullarna, skivat kött och ostar och Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kryddor, och nära vänner och familjemedlemmar blev ombedda att ta med rätter och sallader. Min man moster gjorde den vackraste flerskiktiga bröllopstårta för oss, och vår kostnad var minimal! Ingen gick bort hungrig.My syster mottagning var mer av en sitta ned affair, men fortfarande inte kosta oss en förmögenhet. Att känna till mottagandet skulle ske i oktober, vi trodde att det ägde rum nära nog att helgdagarna hade en Thanksgiving-stil middag. De flesta av våra släktingar har inte möjlighet att se varandra under semestern och vi visste att det här skulle vara en bra möjlighet att få alla tillsammans och tillbringa lite tid på att besöka och äta en underbar måltid. Min man grillade en kalkon, min mamma bakad en skinka, och vi frågade igen nära vänner och familjemedlemmar att ta med sina favoritferiesalader och rätter. Middagen var en stor framgång. En familjvän gjorde bröllopskakan och låt oss låna hennes slagskål. Bröllopstårtan inkluderade kaketoppet som hade prydt våra egna föräldrars bröllopstårta för mer än 30 år sedan. Detta var en överraskning för min syster, liksom kristallkakaplattan som hade varit en bröllopsgåva till våra föräldrar från en stor mormor. Alla våra bröllopsmottagningar har varit stora framgångar och samtidigt som vi kräver mycket ansträngning från många vänner och familjemedlemmar har aldrig kostat någon av oss mer än $ 100 eller så. När du planerar din nästa bröllopsmottagning, fokusera inte på händelsens överflöd, fokusera på att skapa en minnesvärd dag som kommer att leva i dina familjeminnen under de närmaste åren. Om du gillar några idéer för att komma igång, hittade jag en bra web webbplatser du kanske vill titta på. The Wedding Crafts Page är en sammanställning av länkar för att göra det själv bröllopshantverk, inklusive dekorationer, centerpieces, blommor, album och minnen, och mycket mer. WedNet har några bra idéer för bröllopsfavörer, och här är en bra artikel om att skära kostkostnader, inklusive några bra idéer för olika matte teman. Senaste 5 artiklarna tillagd av Rachel PaxtonEttidsbesparande matlagningstips 6 oktober 2008Schedulering Stilla tiden 20 september 2008The Heart av en ödmjuk förälder 20 september 2008 Ett barn kan göra skillnad 20 september 2008Tidhantering för barn 20 september 2008