Priserna förväntas öka i år

Priserna förväntas öka i år

Självständighetsdagen resenärer som är säkra på ekonomin och fortfarande lider av några långvariga effekter en lång hård vinter kommer att vara på vägarna, i hotellen och besöka attraktioner mer i år än de har under de senaste sex åren men kan behöva betala mer att göra så.

Mer än 872 000 invånare i Wisconsin förväntas resa minst 50 miles hemifrån denna fjärde juli semester, 2,2 procent mer än för samma period för ett år sedan och 14 procent mer än under Memorial Day semester, enligt prognoser från AAA Wisconsin.

‘Vi har en blandning av resenärer’, säger Pam Moen, en talesman för AAA Wisconsin. ‘Åttio procent av dem kommer att resa via vägvägar. Många kommer att stanna närmare hemma, kanske går till stugor i norra delen av staten.’

Högre gaspriser, billigare flygpriser

Holiday resenärer kommer att hitta högre gaspriser och hotellrumspriser, men vann inte att tåla Gå Ner I Vikt Snabbt Piller högre flygpriser, sa Moen.

Genomsnittliga gaspriser i Wisconsin var $ 3,71 per gallon på torsdag, 8 cent Gå Ner I Vikt På En Vecka mer än en månad sedan och 15 cent mer än under den fjärde juli semesterperioden för ett år sedan.

‘Vi förutspådde faktiskt lite mer positiva utsikter mot gaspriserna, men vad som hänt i Irak påverkade priserna,’ sa Moen. ‘Men $ 3,71 är fortfarande långt ifrån den $ 4 gallonmarkeringen.’

Samtidigt kan flygbiljetter vara ungefär fem procent lägre än förra året, sa Moen. Biluthyrningspriserna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller kommer att ligga på ungefär samma nivå som förra året, med en typisk skattesats på 58 dollar per dag.

Villig att spendera mer

‘Människor låter oss veta att de mår bättre om ekonomin än de senaste åren. De är mer villiga att spendera fritid,’ sa Moen.

‘Och jag misstänker att det här är från den långvariga långa vintern vi hade och folk letar efter att utnyttja,’ tillade Moen. ‘Minnesdagen var solid, men den fjärde juli blir mycket bättre.