Priser i butik för Brandon

Priser i butik Viktminskning Tabletter för Brandon

Bernie Carr, verkställande direktör för Brandon Chamber of Commerce och ägare till Carr’s Florist Gifts, monterar julkransar på sin butik under en ny semesterperiod. Han uppmanar Brandons invånare att gå ut med sina dekorationer och lampor i år. PERSONALFILFOTO

BRANDON Bernie Carr vill att alla Brandon-boende ska komma i kontakt med sin inre Clark Griswold och tända Brandon med jul och semesterdekorationer.

Carr, chef för Brandon Chamber of Commerce, sa att National Lampoon ‘s’ Vacation ‘-stjärnan hade rätt Gå Ner ett Kilo I Veckan när det gällde att dekorera till julen massor och massor av ljus.

Brandon Holiday Decorating Contest kommer att hållas dec.

‘Ace Hardware Store ser väldigt trevligt ut i år, så jag lägger dem på listan, bara i fall,’ sa Carr.

‘Om du vill vara säker, ring,’ sa han. Han sa att folk kan ringa i sitt eget hem eller företag eller hos sina grannar.

‘De två eller tre domarna går ut och verktyg runt den 7: e,’ sa han.

Han sa att town holiday decorating contest hade pågått i ca 10 år, men han var inte helt säker. ‘Tid försvinner,’ sa han.

Han sa att Brandons juljul var sparkad söndag, med firandet av stadens minneträ, som tänds till minne av avlidna kära.

I år, på grund av byggandet på Route 7 och omkonfigurationen av Central Park, blev stadens långa Memory Tree nedskuret och i stället flyttade firandet till rådhuset julgran, som ligger på huvudet av de långa trapporna.

‘Vi har cirka 100 personer där. Det är ett riktigt trevligt träd,’ sa han.

Carr Gå Ner I Vikt Snabbt Piller sa att ett nytt permanent minne kommer att planteras i Central Park när Route 7 ‘Segment 6’ -projektet är klart.

Carr sade att det gamla minnet träd visade sin ålder, och dess grenar var tvungna att kopplas för att upprätthålla en semesterform.

Han sa att söndagen den 3 december håller Brandon Free Public Library sin semesterauktion. Han sa att evenemanget var den näst största förmedlingen för biblioteket, med de flesta artiklar från 50 lokala kunder som hade ett semestertema.