Prior Lake Lake boende kommer att bli den nya Bachelorette

Prior Lake Lake boende kommer att bli den nya Bachelorette

HomenewsHeadlinesSuperior bill hörtarSean Duffy optimistiska Trump tariffer kommer att öka ekonominWisDOT hoppas att involvera allmänheten på planer för East Second StreetDNR tillkännager första staten älg jakt i norra Wisconsin detta fallAngel givare hjälpa överlägsen studentportsHeadlinesPrep Playoffs mars 14Onwudiegwu, Pedraines dubbla vinnare på Track O RamaYoung, Pearson heter alla tillstånd i hockeyPackers släppa Nelson, för att skriva GrahamSports Echoes 13: e mars uppehälleHeadlinesHopeful tecken på horisontenOpees Gå Ner I Vikt Snabbt erkänna goda gärningar och dåligaPeterson redo att tjäna hemstadVälj kärna för 9: e DistrictHope för framtida behov investeringar

På måndagskvällen såg Amerika bachelorbrottet Becca Kufrins hjärta.

På tisdagskväll tittade Amerika på att hjärtat började läka.

‘Vår nya bachelorette är Becca,’ meddelade värd Chris Harrison på ‘The Bachelor: After the Final Rose’, en två timmars live special.

En stående ovation följde för Kufrin, 27, en publicist från Prior Lake och den första Bachelorette från Minnesota.

Trots att showen Går Man Ner I Vikt börjar den 28 maj, började deltagarna strax höra henne, inklusive en som serenade henne och en annan som tog med en häst som heter Bradley (‘När du Gå Ner I Vikt Snabbt faller av hästen’, sa hennes kamrat, ‘du måste gå upp igen’ ).

Det var hela delen av en utmattning av kärlek och stöd för Minnesotan som Harrison kallade ‘aldrig tidigare skådad’.

Harrison sa att han valde Kufrin som nästa Bachelorette ‘var en av de enklare besluten vi någonsin har gjort.’

Det var också ganska enkelt för Kufrin.

‘I slutet av dagen handlar det om att hitta kärlek’, sa Kufrin. ‘Det är allt jag vill göra, jag är bara redo att göra det här.’

Är vi dock?

‘Det var uppbrytningen som chockade Amerika’, sa Harrison i början av ABC-specialen.

Tyvärr var vi tvungna att kollapsa överallt i en flashback, titta på bachelor Arie Luyendyk Jr. följ Becca runt från rum till rum medan hon fortsatte att berätta för honom att bara lämna.

De hade ett kort engagemang. Luyendyk hade svårt att välja mellan Becca och den andra finalisten, 26-årige Lauren Burnham, en säljtekniker från Virginia Beach, Va., Och han sa att han inte kunde sluta tänka på Lauren efter att ha föreslagit Becca i Peru.

Vid nyårsafton hade han nått ut till Lauren på Instagram.

Efter att hela drama rehashed fick vi se Becca komma hem till Minnesota. Hon grät fortfarande och tittade på bilder av sig själv med Arie i lyckligare tider, men åtminstone var hon hemma.