Prior Lake 6th Grader ser ut att göra en skillnad under semestern

Prior Lake 6th Grader ser ut att göra en skillnad under semestern

Med en liten hjälp av sin mamma och pappa grundade Pirani en ideell organisation som heter Sanya Hope for Children för att stödja lokala och globala fattiga barn.

‘I januari 2017 startade vi Sonya Hope for Children, eftersom det hjälper till att marginalisera barn med grundläggande behov som mathem, kläder, säkerhet Gå Ner I Vikt Snabbt och utbildning.’ Pirani sa.

Just i tid för semesterperioden, mer än 30 volontärer, de flesta andra barn fyllde 500 handgjorda väskor med skolmaterial och leksaker för att ge bort till hemlösa barn.

‘Väskorna kommer att dela och ta hand om Saint Paul,’ sade den sjätte gradern. ‘Förra året kunde vi bara ge en tillbaka till varje familj, men nu kan vi Går Man Ner I Vikt noga ge varje barn en väska.’

Sharing and Caring Hands är en större ideell organisation. Enligt organisationens hemsida ger Sharing och Caring Hands över 3 300 sängar till vuxna och barn som annars kan sova på golvet.

Sophia Mazzolini Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och Emily Overlid frivilliga på väskan för att se till att varje barn kan le på juldagen.

‘Jag tycker det är speciellt eftersom dessa barn inte har mycket och jag tycker att det bara skulle göra sin värld’, sa Mazzolini.

‘Jag tror att de skulle känna sig ganska ledsna om de inte fick något för att jul är som en semester där du får lite saker och spenderar tid med familjen’, säger Overlid.

För Pirani är vad semestern gäller och hon har ett meddelande till andra unga tjejer eller pojkar som kanske vill låna en hjälpande hand.

‘Tro på dig själv, ingen gåva är för liten eller för stor’, sa hon. ‘Varje öre räknas, varje sekund räknas och allt du gör betyder verkligen för världen.’