Prinsessan Eugenie semesterförbud efter att ha tagit 25 dagar ledigt under de första 10 veckorna

Prinsessan Eugenie semesterförbud efter att ha tagit 25 dagar ledigt under de första 10 veckorna

När prinsessan Eugenie började sitt nya jobb på ett swish konstgalleri i juli såg hon varje tum den ivrige unga professionalen.

Men det verkar som om hennes engagemang för rollen inte var helt gränslös och hon har nu blivit bannad från att delta i hennes mors födelsedagsfester i New York nästa månad efter att ha tagit en anmärkningsvärd 25 dagars semester under de första tio veckorna i galleriet.

Den 25-årige kungaren planerade att stråla över Atlanten för födelsedagen bash den 15 oktober och ser även hennes syster Beatrice, som nu arbetar i New York.

Bläddra ner för video

Prinsessan Eugeniehas har nu blivit bannad från att delta i hennes mors födelsedagsfester i New York nästa månad efter att ha tagit en anmärkningsvärd 25 dagars semester under de första tio veckorna i galleriet

Men Eugenies chefer på Hauser Wirth i Mayfair har beordrat henne att stanna kvar i London.

I stället för att festa i Big Apple, kommer Eugenie att bemanna en stall i Regent’s Park for Frieze London, en av de viktigaste mässorna i samtidskonstvärlden. Evenemanget går från 14 till 17 oktober. Med Eugenie fast i London, man tror att Beatrice och hertiginnan i York, som kommer att vara 56, nu flyger till Storbritannien så att hon inte saknar det roliga.

Eugenie gick med i Hauser Wirth som associerad konstdirektör den 17 juli. Hon hade jobbat i New York för auktionsföretaget Paddle8, men var enligt uppgift lockad hemma med en kraftig lönehöjning och lusten att återförenas med sin pojkvän Jack Brooksbank.

Men sedan jag började jobbet, har Eugenie genom min räkning varit frånvarande för en förvånande 50 procent av tiden. Först tog hon en fridag den 30 juli för att delta i Ladies Day vid Glorious Goodwood, och den 11 augusti upptäcktes hon ombord på ett flyg till Aberdeen med sin far, prins Andrew. Hon tros ha spenderat fyra dagar på Balmoral på en grouse skytte semester.

Den 17 augusti flyttade prinsessan till Europa för en tre veckors paus och återvände den 4 september. Men tre dagar senare packade hon sin väska igen, den här gången för en vecka lång resa till New York, där hon besökte Beatrice och deltog den amerikanska öppna tennisturneringen.

En källa hos H berättade för mig: ‘Eftersom hon är kunglig, förväntar företaget sig att Eugenie tar mer tid än de flesta. Men det har klargjorts för henne att sommaren Gå Ner I Vikt På En Vecka är över och det är dags att knäböja ner.

‘Hon kommer att arbeta oerhört hårt under de kommande veckorna och hon vann inte semester igen till jul.’

DU VÄLJER TILL ATT TÄNKA VAD DE TELLAR MIG!

‘Komiker glömmer idag att de är i människors vardagsrum. Det kräver bra sätt. Det är möjligt att ha goda manners och vara roliga samtidigt. Ronnie Barker och jag bevisade det. ‘

Ronnie Corbett tar en välmönstrat stränga på orenheten i några moderna serier.

‘Jag vaknar och jag längtar efter kött. Jag tänker på det hela dagen och jag har alltid vilt eller biff till frukost.’

Millie Mackintosh avslöjar att det finns en vild köttätare som lurar strax under det eleganta exteriöret.

‘Jag minns inte något när jag dricker. Jag hade en riktigt rolig natt på GQ-priserna, men jag trodde att jag hade gått rakt hem efter showen. Nästa dag, min fru sa till mig att jag kom in vid 4 am. Det visar sig att jag hade varit på efterfesten. Jag fortsatte att få texter som sa: ‘Bra att ha sett dig kompis’ Jag hade inget minne om dem alls! ‘

Komiker Chris O ‘Dowd låter mig in på en hemlighet, oblivious till det faktum att jag tillbringade mycket av den GQ-fest med honom och vi delade även en taxi tillsammans!

Komiker Chris O ‘Dowd låter mig in på en Gå Ner I Vikt Snabbt hemlighet, oblivious till det faktum att jag tillbringade mycket av den GQ-festen med honom och vi delade även en taxi tillsammans

‘Jag tyckte att det var ett ganska lågt slag. Vi hade en hel del nöjen på PMs bekostnad men i slutändan är det historier som inte är bevisade. Jag tycker att det ser ut som en hämndshandling tjänade kall och jag tror inte att Lord Ashcroft kommer att se tillbaka i veckan med stor stolthet jag hoppas inte. ‘

Andrew Marr ger Lord Ashcroft en del av hans sinne vid Radio Times Festival över hans uppenbarelser om David Camerons Oxford-dagar.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att Gå Ner I Vikt Snabbt döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.