Prins William och hertiginna Kate släppa charmigt familjejulfoto

Prins William och hertiginna Kate släppa charmigt familjejulfoto

Familjeporträttet visar det lyckliga paret, som väntar sitt tredje barn i april nästa år, står bakom sina två barn, fyra år Gå Ner I Vikt Snabbt Piller gamla prins George och tvååriga prinsessan Charlotte.

Hertig och hertiginna i Cambridge är glada över att dela ett nytt fotografi av sin familj. Bilden presenterar på deras Royal Highnesses ‘julkort i år.

Palace meddelade också att prinsessan Charlotte kommer på väg till en privatskola, Willcocks, som ligger nära Kensington Palace i det nya året.

Närvaro på den prestigefyllda skolan kostar ungefär $ 35.000 per år för tre villkor för morgon och eftermiddagssemester, samt en lunchklubb.

Kensington Palace tweeted, Royal Highnesses har också meddelat i morse att Princess Charlotte kommer att delta i Willcocks Nursery School i London från januari 2018.

Barnskolan har också släppt ett uttalande.

‘Vi är glada över att hertigen och hertiginnan i Cambridge har valt Willcocks Nursery School för Princess Charlotte, läste den.

‘Vi ser fram emot att välkomna Charlotte till vår plantskola i januari.’

Prins William deltog också i en barnskola som barn.

2018 är ett stort år för den kungliga familjen, där hertigen och hertiginnan förväntar sig sitt tredje barn i april och prins Harry och Meghan Markle meddelar att de kommer att gifta sig i maj vid Windsor Castle.

Ms. Markle kommer att tillbringa sin första jul med kungafamiljen en inbjudan som vanligtvis bara ges till Går Man Ner I Vikt par efter att de är gifta. Det blir hennes första jul med prins Harry, tillsammans som Går Man Ner I Vikt ett officiellt par.

Prins William, hans fru Kate och deras barn Prince George och Princess Charlotte kommer också att delta i årets kungliga fester, efter att ha tillbringat jul i 2016 med Middleton-familjen.