Prins Turks och Caicos fritidshus till salu för

Prins Turks och Caicos fritidshus till salu för

Inne i prinsens lyxiga karibiska bolthole: Sen sångers privata villa har 10 sovrum, två stränder. och en lila uppfart (och det kan vara din för $ 12million)

Sen sångers reträtt har 10 000 kvadratmeter boyta, 10 sovrum, 10 badrum och två privata stränder. Det ligger på en halvö på ön Providenciales, berömd för sitt turkosa vatten, avskilda vikar Viktminskning Tabletter och solsken. När Prince köpte den utbredda gården 2010 Han hade uppfartens målade lila, hans signaturfärg

En fantastisk karibisk gömställe som tillhör sensångersprinsen komplett med 10 sovrum och en lila uppfart har gått på marknaden för $ 12million (8.3million).

Den idylliska reträtten i Turks och Caicos har 10 000 kvadratmeter boyta, käke som slår ut vyer över Karibiska havet, två stränder och bekvämligheter som skulle garantera integritet och lyx när stjärnan var borta från sitt fasta hem i förorterna Minneapolis.

Lila Rain sångarens bolthole ligger på en halvö på Atlans Providenciales, som en gång heter världens bästa ö berömd för sitt kristallklara vatten, vita sandstränder och exklusiva egenskaper.

I detta februari 2007 filbild utför Prince under halvtidsutställningen på Super Bowl XLI på Dolphin Stadium i Miami

PROVIDENCIALES: Varför den rika och berömda fläcken till världens ‘bästa ö

Det är en av de 48 tropiska öarna i Turks och Caicos, ett brittiskt utomeuropeiskt territorium i Karibiska havet, nordöstra Kuba och nästan 600 miles sydost om Miami.

Providenciales, som en gång heter världens bästa ö av TripAdvisor, är en magnet för de rika och kända när de söker lugn och ro och privatliv i sin egen lyxvilla eller en femstjärnig utväg.

Stunning Grace Bay, på öns nordkust, har kallats världens bästa strand.

Invånare och besökare får gott om användning av de 200 kilometer vita sandstranden i Turks och Caicos, där solen skiner mer än 300 dagar per år och medeltemperaturen är mellan 25C och 28C.

Förutom Prince, kändisar som enligt uppgift äger egendom inkluderar modell Christie Brinkley, Rolling Stones gitarrist Keith Richards och skådespelare Bruce Willis.

Att göra Går Man Ner I Vikt Turkarna och Caicos ännu mer attraktiva för rika typer är det faktum att det är en skattehamn utan egendom, kapitalvinster, arv eller inkomstskatt, och alla kan äga egendom.

Robert Greenwood, en Regency Christies internationella fastighetsmäklare som specialiserat sig på lyxhem, kallade fastigheten en av de mest utsökta fastigheterna i Karibien.

Han berättade för Turkarna och Caicos Sun: ‘[Prince] sågs ofta runt om i stan eller på Amanyara, speciellt under nyårets firande där levande musik var en del av underhållningen och potentiella gästframträdanden av legenden själv.

‘Han var dock alltid reserverad och privat, något som Turkarna och Caicos erbjuder dem som ständigt är i rampljuset.’

Prince, född Prince Rogers Nelson, dog på sin Paisley Park-fastighet i Chanhassen, Minnesota den 21 april.

Undersökare försöker fortfarande bestämma vad som orsakade den 57-åriga s oväntade döden.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar Går Man Ner I Vikt borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.