Prins Harry och Meghan Markle ger första intervjun

Prins Harry och Meghan Markle ger första intervjun

Han är ett flammhårigt, tidigare vild barn, som höll en kontrovers i sin ungdom genom att röka cannabis och genom att ha på sig en nazistuniform till en fest. Hon är en biracial, skild skådespelerska från utlandet. Tillsammans tar de den brittiska monarkin som mest konservativa av institutioner i en modernare era. ‘Publicerad på 19:23 27 nov 2017Reaktion till grillad Går Man Ner I Vikt kycklingförslagBritiska tittare verkar ha slösat med att inte hämta in på den viktigaste detaljerna i intervjun . Om du tror att det var ringen, datumet, känslorna, skulle du vara mycket misstag. Se mer på twitterVisa mer på twitterVisa Går Man Ner I Vikt mer på twitterVisa mer på twitterVisa mer på twitterVisa nu nedan.Postad på 18:55 27 nov 2017kurs det nedslående Markle på täckning av hennes rasliga bakgrundBak i november förra året talade prins Harry mot vad han kallade ‘våld av misshandel och trakasserier’ Gå Ner I Vikt Snabbt mot Ms Markle från media och andra.