Primitiv vapen

Primitiv vapen

Introduktion: Primitiv vapen / verktyg Efter att ha tillbringat en helg i en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller skogslodge utan TV, internet eller mobiltelefon service bestämde jag mig för att försöka göra ett primitivt vapen / yxa. Men med begränsade resurser och brist på caveman skicklighet slutade jag att slutföra det när jag kom hem. Så ta en titt och se vad du tycker, inte bra men när du har tid och vildmark inte en dålig idé att ge det ett Gå Ner I Vikt Snabbt skott. Eller om du är miljövänlig hitta bara en på marken som kommer att fungera för att göra ett handtag ut ur det. nu är det inte så mycket som gör det här, Går Man Ner I Vikt men det ger dig flera meter av paraplyt som kan användas för att göra skydd och flera andra saker som de flesta av oss vet. Den sista bilden är den plats jag bodde under det mesta av tillverkningen av det här verktyget hoppas du gillar det. rösta på det där du ser det tack.