Prime Memberships Break Records

Prime Memberships Break Records

Amazon rapporterar att det hade en absolut massiv högsäsong, den största någonsin i sin Gå Ner I Vikt Snabbt 21 års historia, och slog många milstolpar.

Det Seattle-baserade företaget lade 3 miljoner nya Amazon Prime-abonnenter i tredje veckan i december ensam, uppköpta av gratis två dagars frakt två timmar på vissa områden. Amazon hävdar också att dess nya strömmande TV-show, The Man in the High Castle, blev det mest övervakade programmet på Amazon Video, och de övergripande Prime-medlemmarna Viktminskning Tabletter såg dubbelt så mycket programmering på streamingtjänsten jämfört med 2014-helgdagarna.

Shipping wise, Amazon spelade Santa till 185 länder och bröt sitt paket rekord på över 200 miljoner och fortsatte sitt angrepp på lokala tegel och murbruk företag med samma dag leverans som fortfarande gick stark på julafton. Amazon-försäljningen i hemförsäljningen som Kindle var också stark och fördubblades antalet försäljningar från förra året.

(Även om online-detaljhandeln i allmänhet har haft ett stellärt år och skickat särskilt bra Gå Ner I Vikt Snabbt Piller försäljningsresultat under Black Friday Cyber ​​Monday-perioden, har Amazon-prestanda varit överlägset bra. Enligt en oberoende analys ansvarar företaget för nästan en fjärdedel av all detaljhandelns försäljningstillväxt år 2015.)

Förutom de torra metriska framgångarna delade Amazon-företaget några andra intressanta databitar: Den mest kollarfilm på Prime Video på jul var Interstellar; Den mest sedda filmen på semesterperioden var Mockingjay; och Michael Bubl Christmas var den mest lyssnade på album denna högsäsong.

Amazon-versionen av en fristående personlig assistent, La Siri, rapporterade att den vanligaste förfrågan den fick var musik och att jul, rida och underland fyllde på förfrågningsdiagrammen. (Det rapporterar tydligen vad du säger till det.) Tjänsten ställde också fyra miljoner timers.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).