President Trump överraskar några anhängare genom att bjuda in dem till Mar

President Trump överraskar några anhängare genom att bjuda in dem till Mar

När Donald Tarca Jr. satte sig för att vinka sin Trump-banner till Donald Trumps motorcade, hade han ingen aning att han snart skulle skaka presidentens hand.

Tarca, av Boynton Beach, var Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en av cirka 16 södra Florida invånare som Trump personligen inbjuden till sitt Mar a Lago hem för en turné och foto på lördag. ‘Det var surrealistiskt,’ sa Tarca. ‘Han gjorde oss vanliga människor känner sig ganska speciella för en dag.’

Tarca är en del av en grupp som kallar sig ‘Trump Squad’ när Trump kommer till stan, truppen sätter upp på Southern Boulevard Bridge med skyltar och banderoller för att visa sitt stöd.

När presidenten återvände från en golfutflykt på lördag, gick han vidare till gruppen. Men den här gången visade Secret Service agenter att bjuda in några av anhängarna tillbaka till presidentens Vinterhustus.

På nyårsafton på Mar a Lago kunde glitteren ses på kavajer, kopplingar och skor för kvinnor och några män. Gästerna kom i fullformad klädsel, några innehav champagneflöjter och martini.

(Sun Sentinel personal)

Under nästan två timmar turnerade gruppen Trumps Palm Beach hem, åt aptitretare och tog bilder med presidenten.

‘Att prata med honom var som att prata med en gammal farbror du visste för alltid,’ sa Tarca.

Turnén var bland höjdpunkterna denna helghelg som Trump tillbringade i Palm Beach County. Presidenten har bott på sitt Mar A Lago residens sedan 22 december och förväntas återvända till Washington på måndag kväll.

På söndags kväll firade han nyårsafton på Mar a Lago.

De två pratade söndagen om pågående återhämtningsinsatser för orkanen och behovet av att förbättra landets åldrande infrastruktur, enligt Vita husets talesman Helen Ferre. Trump talade också om skatteuppgiften han undertecknade lagen före julhelgen, sa Ferre.

Scott och Trump har länge varit vänner. I september sade Trump också att han hoppades att Scott skulle springa för en senatplats.

Scott har inte sagt om han kommer att springa, men politiska observatörer säger att det är troligt att han kommer att springa mot befintliga demokratiska Florida Sen. Bill Nelson.

Utredningar före 2018 senatävlingen i Florida visar att de två är bundna.

Också i en serie av tweets söndag uttryckte Trump stöd för protesterna i Iran, baserade demokraterna, Går Man Ner I Vikt uttryckte sin medkänsla över dödandet av en suppleant och skada Gå Ner I Vikt Snabbt fyra andra nära Denver och lade upp en video som återupptog sitt första år på kontoret.