President Trump touring Milwaukee-området

President Trump touring Milwaukee-området

‘De har blivit tvingade av sina planer och vidare till en ny tre gånger på tre år. Deras premier har stigit 127 procent. Kushmans spenderar nu nästan en fjärdedel av sin månatliga månadsinkomst på sjukförsäkring, säger presidenten.

Medan republikaner i kammaren passerade hälsoreformräkningen fortsätter presidenten att uppmana senaten att följa efter.

‘Det är dags att ge amerikanerna kvalitet, tillförlitlig och prisvärd hälso- och sjukvård, och det är vad vi jobbar väldigt svårt att göra, och vi kommer att få det gjort,’ sa han. (Läs hela texten på hans kommentarer nedan .)

Presidenten ledde sedan till Waukesha County Technical College för att lyfta fram administrationens fokus på att utbilda arbetstagare för framtidsjobb.

Han är också planerad att delta i en rundabordsdiskussion med guvernör Scott Walker och lokala företagsledare som har lediga platser som kräver kvalificerade arbetstagare.

Detta har också varit en prioritet hos guvernören. CDT

PRESIDENTEN: Tack. Tack allesammans. Tack så mycket.

Miljontals amerikanska familjer och jag menar att miljoner fortsätter att lida av Obamacare medan kongressdemokrater hindrar våra ansträngningar att rädda dem. Och jag säger det, det är precis vad som händer. Demokraterna har släppt dig, stor liga. Stående bredvid mig är två sådana familjer som representerar så många andra miljoner människor som har blivit utsatta av Obamacares hemska lag.

Mitt tack till Michael och Tammy Kushman från Marinette County, och Robert och Sarah Stoll från Kenosha, liksom deras underbara familjer, för att gå med oss ​​idag. Vi uppskattar det. Vi uppskattar att alla människor är här. Tack, folk. (Applåder.) De älskar sitt land, spelar efter reglerna och arbetar hårt för att ge sina nära och kära det bästa möjliga livet.

Michael Kushman är en stolt veteran av Förenta staternas Army Medical Service Core. Han och hans fru Tammy tvingades till Obamacare-utbytet 2015 och tyckte om Går Man Ner I Vikt otaliga andra, de var chockade över att de inte kunde hålla sin läkare som lovade. De kunde inte hålla sin plan som lovad. De började betala $ 600 per månad. Sedan slutade försäkringsgivaren utbytet, så de var tvungna att byta till en ny plan och det gick upp till $ 1000 per månad. Och det fortsätter att gå upp och upp och uppåt. Och det är där vi är idag. Nu är det över $ 1400 per månad. De har blivit tvungna från sina planer och till en ny tre gånger på tre år. Deras premier har ökat 127 procent. Kushmans spenderar nu nästan en fjärdedel av sin månatliga månadsinkomst på sjukförsäkring. Så båda båda, båda familjerna. Båda stora familjer.

Robert och hans fru Sarah Stoll har också uthärdat enorm smärta under Obamacares krossningsbördan. Robert tjänar som en volontärkapten för Randall Fire Department. Han var en liten företagare i 30 år. Men deras Obamacare-premier fördubblades, och Sarah var tvungen att gå i pension och hitta ett deltidsjob bara för att betala räkningarna. När hon gjorde det och gjorde saker som var värre, betydde deras nya inkomst att de inte längre var berättigade till den skattekredit som de en gång hade erhållit, och den federala regeringen tvingade dem faktiskt att betala tillbaka tusentals dollar.

Dessa är tråkiga Jag håller med om det, det är sant. Har det hänt dig också? Ja Ja, det har. Det här är ledsna men bekanta historier i Wisconsin där Obamacare-premierna har fördubblats. Obamacare är en av de största katastroferna i vårt land har tecknat sig i lag och offren är oskyldiga, hårt arbetande amerikaner som Michael och Tammy, Robert och Sarah. Dessa medborgare förtjänar så mycket bättre.

Representanthuset har gått vidare till senaten och senaten är redo att göra någonting förhoppningsvis kommer det att bli gjort där vi kommer att hitta en lösning och en riktigt bra till vården. Oavsett hur bra det är, kommer vi inte få några obstruktiva demokrater röster. Oavsett hur bra det är om det är den största vårdplanen någonsin tänkt, kommer vi att få noll röster av obstruktionerna, Går Man Ner I Vikt demokraterna. Det är dags att ge amerikanska familjer kvalitet, tillförlitlig och prisvärd vård och det är vad vi är jobbar väldigt svårt att göra. Och vi kommer att få det gjort.

Så jag vill tacka, jag vill tacka familjerna tack så mycket för att vara här. Och jag älskar att vara i Wisconsin. Jag älskar att vara i Wisconsin. Tack. Går Man Ner I Vikt (Applåder.).