President Barack Obama kommer att tillbringa sommarsemester på Martha s Vineyard

President Barack Obama kommer att tillbringa sommarsemester på Martha s Vineyard

Inne i Obama s $ 12m sommar semester plats: sju sovrum, en tennisbana, en infinity pool och en manicurist i samtal

Presidenten och hans familj har tillbringat nästan varje sommar på Massachusetts-ön sedan han valdes in i Vita huset under 2008. Boston Herald rapporterar att herr Obama kommer att spendera 8 augusti 23 i samma Chilmark-stuga på 12 mil där hans familj stannade förra åretA manikyr har bokat tre dagar i veckan för sin vistelse, enligt tidningen

Boston Herald rapporterar att president Barack Obama, första damen Michelle och döttrar Sasha och Malia kommer att bo på Martha’s Vineyard från 8 augusti 23.

Obamas har tillbringat nästan varje sommar på Tony Island utanför Massachusetts, ‘Cape Cod’ förutom 2012 när presidenten körde till nyval.

Fortsatt ytterligare en tradition av deras årliga reträtt, förväntas Obamas också stanna kvar på samma $ 12million ‘stuga’ i Chilmark som de hyrde förra året.

Getaway: Ovan, en luftvy över hemmet i Chilmark där Obamas kommer att stanna ett andra år i rad

Den 8 100 kvadratmeter hemmet har sju sovrum, nio badrum, en basket / tennisbana, badtunna, infinity pool och utsikt över Elizabeth Islands.

Hemmet ägs av den rika änkan Joanna Hubschman, vars man Henry dog ​​av cancer år 2011.

Fyra år före hans död bidrog Hubschman, en General Electric-verkställande ledare, till $ 6 900, vilket gav maximal donation till Hillary Clintons bud för 2008 för president, enligt Center for Responsive Politics.

Men det var Barack Obama som tog partiets biljett och fortsatte att vinna Vita huset.

Två veckor före valet bidrog Hubschman med 2,300 dollar till Obamas Gå Ner I Vikt På En Vecka kampanj.

Årets semester Går Man Ner I Vikt kommer sannolikt att vara lite mer avslappnande för Mr Obama, som mötte en våg av kritik för hans golf som spelades förra året i en kris med ISIS.

Låt oss flytta: VD, första dam och äldsta dotter Malia tog sina cyklar ute på Martha’s Vineyard under sin semester i fjol

Men det verkar också att Obama-tjejerna är lite bortskämda.

Heralden rapporterar att Obamas har en manikyr bokad för att besöka dem tre gånger i veckan under sin semester.

Obamas har också varit kända för att spöka lokala restauranger som State Road i West Tisbury, The Sweet Life Cafe i Oak Bluffs och Beach Plum Inn i Menemsha.

De spenderar också tid med den långa Obama-hjälpen Valerie Jarrett och hennes familj.

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En Gå Ner I Vikt Snabbt kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.