Preservation Resource Center s Holiday Home Tour får en festlig kick off på patronparty

Preservation Resource Center s Holiday Home Tour får en festlig kick off på patronparty

Vädret kan ha varit skrämmande, men supporters of Viktminskning Tabletter Preservation Resource Center satte på sina finaste kläder och braved regn och kyla för att delta i PRCs Holiday Home Tour Patron Party den 8 december

Festplatsen hem Liz och Terry Creel, som hade varit på en tidigare semesterturné, var festligt inredd för semestern. Deltagarna trängde in med några få rubriker ute under ett tält med värmelampor och njöt av denna spark till den 42: a årliga hemturneringen, som presenterades av Regions Bank, de följande två dagarna. Hemtouren innehöll sju hem i trädgårdsdistriktet.

Patronpartiets co-stolar Kristin Moore och Mary Martin Roth och Home Tour co-stolarna Elizabeth Emmett och Ashley Gonzalez, tillsammans med män Brian Moore, Richard Roth, Robert Emmett och Pablo Gonzalez, PRC Interim Director Jack Davis och nyutvecklingschef Maria Huete var bland partygoers som inkluderade skådespelerskan Jennifer Coolidge med syster Gå Ner I Vikt Snabbt och svåger Susannah Coolidge och Fred Diegel, styrelseordförande Graham Ralston och Adele Ralston, Grace Kaynor, Laura och Sonny Shields, Alice och Brodie Glenn, Emery Sonnier, Sweet and Ben Dupuy, Meg Lousteau, Kathleen och Drew Ramsey, Anne och Edmund Redd, och 2017 stuguthyrning ägare Catherine Makk, Annie och Jeff Strain, Susu och Andrew Stall, och Lauren och Ryan Haydel.

Hemturnén är en av PRC: s största fördelar med de medel som höjts från den här händelsen, som går ut på att stödja ‘utbildning och outreach, advocacy och andra program som främjar uppdraget att bevara, återställa och återuppliva den Gå Ner I Vikt Snabbt historiska arkitekturen och stadsdelarna i New Orleans. ‘