Presentidéer till alla på din lista

Presentidéer till alla på din lista

Jag slår vad om att det inte finns en enda shopper där ute som inte har minst en techie på sin lista. Och om du inte är tekniskt benägen, kan du köpa den perfekta presenten vara ett ganska skrämmande förslag. Här är några förslag som borde ge ett leende till någon geeky mottagare och lättnad till givaren.

Med vänner och familj spridda till de fyra vindarna är det viktigare att hålla kontakten viktigare än någonsin. Utan en dator, Gå Ner I Vikt Snabbt och med Wi Fi, låter telyHD de som bryr dig om att göra högupplösta Skype-videosamtal från deras vardagsrums komfort. En snap att sätta upp, konferensanordningen sitter ovanpå vilken TV som helst med en HDMI-port och innehåller en vidvinkelkamera som zoomar, pannor och kantar, vilket gör att Skype-användare kan interagera på ett mer naturligt sätt på Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en stor skärm istället för på en datorskärm. Du kan också våren för den nya Entertainment Suite som tillåter webbläsning, och AirPlay-kompatibiliteten gör det möjligt för iPhone och iPad-användare att trådlöst strömma bilder till sin TV. Återförsäljare för $ 249.

Disco2, en uppdaterad version av SuperTooth populära Bluetooth-högtalare, har en vertikal design som slår ut samma stellar ljudkvalitet men med ett mindre fotavtryck. Du kan ta den trådlösa högtalaren överallt och strömma musik trådlöst från alla dina Bluetooth-enheter, inklusive mp3-spelare, iPads och iPhones. Med en laddningstid på två timmar spelar Disco2 upp till fyra timmar vid hög volym och 10 timmar vid medium.

När någon kommer att ringa, meddelar den här trådlösa dörrklockan gäst genom att spela upp till 10 000 olika spår som lagras på ett flyttbart 32 GB SD-kort. Tryck på dörrklockan och en trådlös signal skickas till högtalaren upp till 165 meter bort och musiken börjar. Denna snygga dörrklocka enhet levereras i en ren, vit högglansdesign som passar alla hem- eller kontorsinredning.

4. Pyle IOS Soundbar Docking System

Pyle, en ledande tillverkare av ljudutrustning och utomhussporter, erbjuder denna slanka piano svarta dockningslösning på 300 watt för iPhone, iPad och iPod som levererar stort ljud med en blå bakgrundsbelysning LCD-skärm medan du laddar enheten. Den innehåller en FM stereo med automatisk sökning och 20 förinställningar, plus en fjärrkontroll för ytterligare kontroll.

Det kan se ut som en mini-mobiltelefon, men Striiv Smart Pedometer är utformad för att få bäraren att röra sig. Med Striiv är det lätt att passa in i verksamheten där det är möjligt och dock kort för att uppnå stora resultat.

ECBC designar funktionella väskor och ärenden som erbjuder komfort, stil och bekvämlighet när det gäller att transportera den myriade elektroniken de flesta av oss kan komma igenom dagen utan. Javelin Daypack kommer tillverkade med en tuff, vattenavvisande ballistisk nylon och smarta funktioner, inklusive en tunn design och ett vadderat TSA-kompatibelt bärbar datorfack som unzips och ligger platt vilket gör att enheten kan glida genom säkerhet intakt. Den är rymlig nog för en 17 tums bärbar dator och levereras med tablett, vattenflaska och tillbehörsfickor. Finns i grått och svart.

Oväntade gåvor för män och kvinnor

Trött på att vara den förutsägbara presentgivaren? Kolla in dessa idéer, och denna säsong kan du vara den som överraskar och gillar det svårt att köpa för besättning på din lista.

1. T3 Källa Duschfilter Duschhuvud

Allvarligt, ett duschhuvud som en gåva? Absolut. Det här är inget vanligt duschhuvud, och jag pratar inte ens om den lilla lila pärlan som bifogas. T3 Källa Duschfilm Duschhuvudet ger dig vackert hår. Ja, du läste det korrekt. Det har kliniskt visat sig dramatiskt förbättra hårhälsa, kropp och glans genom att ta bort upp till 95 procent av klor i kranvatten. Klor är ofta skyldig när det gäller att påverka hårets färg och till och med torkar ut huden. Filtrerat vatten kommer att ge ditt hår mer glans och mindre frizz. $ 130 hos Sephora.

2. Tomboy Tools Pink Diamond Tool Kit

Om du har en fashionista på din lista som älskar ett bra DIY-projekt, så kan Pink Diamond Tool Kit från Tomboy Tools vara den perfekta passformen. Denna kraftfulla, läppstiftspinnehängda verktygslåda har ett kromlock med diamantmönster och en flyttbar bärbricka. Låt flickan se dig luras, satsen är förpackad med 17 ergonomiskt utformade, tunga verktyg, tillbehör och säkerhetsdetaljer, inklusive ett rosa mocka verktygsband, 13 uns magnetisk hammare, skyddsglasögon, handskar, 25 fotmått och knäskydd Gå Ner I Vikt Snabbt .

3. Jo Malone Pine och Eucalyptus Scent Surround Diffuser

Låt den diskriminerande mannen eller kvinnan på din lista frossa i säsongens doft med denna bracing eucalyptus och furu doftdiffusor. Den snygga glas- och stålkavaren och svarta diffusionsstängerna fungerar enkelt som dekorativt föremål och en gåva som längtar långt efter semestern har kommit och gått.

4. Dyson DC44 Animal Cordless Vacuum

Ett sladdlöst vakuum som kan skumma över flera golvytor, inklusive mattan, är en dröm som går i uppfyllelse. DC44 Animal har en körtid på 20 minuter i vanligt läge och 8 minuter på Boost. Den levereras med ett minimotoriserat verktyg som är utformat för att avlägsna hushår och smuts från klädsel och trånga utrymmen. Den väggmonterade dockningsstationen stashes den smala vakuum och bilagor när de inte används. Och batteriet kan laddas när vakuumet ligger i dockningsstationen eller separat.

5. Keurig Vue V700 Brewing System

Den nyaste Keurig brygger upp ännu fler alternativ än originalet. Till exempel koppar storlekar varierar från en 4 uns demitasse till en 18 uns reser rån. Det lovar att brygga dina drycker starkare, större, varmare, med fler smakval. Den snygga enheten har en lättanvänd, interaktiv pekskärm och, tillsammans med kaffe, te, varm kakao och glassdrycker, bryter Vue café och specialdrycker. Vue använder inte K-koppar, istället använder bryggaren större Vue-packar som, till skillnad från K-koppar, är återvinningsbara.

6. Husqvarna 356BT Quiet Blower

Inte bara kommer mottagaren med en stor gård fylld med träd att vara tacksam för Husqvarna 356BT låg ljudteknik, men det kommer också grannarna. Ljuddämpningsmaterial i huset och ett innovativt avgasrör reducerar dramatiskt decibelvärdet på denna fläkt. Den är konstruerad med en kraftfull och lätt att starta motor kombinerad med en effektiv fläkt för att leverera hög luftfart och luftflöde. Och den här fläkten kan skryta med lägre utsläpp samt en bekväm, ventilerad och lastreducerande sele med höftbälte och breda axelremmar.

De som älskar att laga mat och underhålla kan ibland vara kusliga på din presentlista. Men de är ofta det roligaste att handla för. Här är några idéer för att hålla dem lyckliga in och ut ur köket.

1. Oster Versa Performance Blender

Denna kommersiellt inspirerade mixer kan enkelt producera perfekt släta muttersmältare, krossa is och slipa kaffebönor lika enkelt som det blandar morgonen smoothie eller purees som rör varm potatis och purjisoppa för kvällsmat. Tack 1400 watts motorn för att ge all den muskeln. Oster Versa har elektroniska förprogrammerade inställningar för bekväm och enkel åtkomst och separat snabbval och pulsknapp ger dig total kontroll vid dina fingertoppar. Den långa, 64 ounce BPA-burken ståtar med serrerade rostfria blad som kan krossas genom det tuffaste jobbet. Det backas upp av en 7 års garanti och prissatt till $ 299,99.

2. KitchenAid Glass Bowl För Stand Mixer

Alla med en KitchenAid tilt-ställblandare kommer att uppskatta en extra skål, men när den blandningsskålen är gjord av glas, blir funktionell också elegant. KitchenAid tillverkar tre glasskålar på 5: klar, frostat och hammad. Glasskålarna är utformade för att passa på alla KitchenAid-tipphuvudblandare, med ett komforthandtag, hällpip och ett lock för enkel förvaring. Både de frostat och klara glasskålarna har markeringar för exakt mätning.