Presentidéer för tekniskt kunniga

Presentidéer för tekniskt kunniga

Seminariet på semester är fullt och om du gillar de flesta människor kryper du för att hitta de perfekta gåvorna. Teknik och elektronik är på nästan alla listan Gå Ner I Vikt Snabbt i år, men uppgiften att veta vad man ska välja kan vara skrämmande. Hjälp oss att navigera på semesterens galenskap och vilken teknik som gör några Gå Ner I Vikt Snabbt Piller av de bästa gåvorna, är Steve Greenberg, prisbelönt tekniker, som samarbetade med några av hans favoritmärken för en lista med tech-gåva, finner denna semester! ZTE Blade Force. ZTE Blade Force-smartphone-integrerade funktioner som konsumenterna förväntar sig att hitta i en mycket dyrare telefon, till exempel Sprint High Performance User Equipment (HPUE) -teknologi, en 5,5 tums HD IPS-skärm och ett 3 000 mAh-batteri. ZTE Blade Force finns tillgänglig online och i utvalda butiker till ett pris av endast 129,99 USD (plus skatt) MSRP. ZTE visar återigen att överkomliga smartphones kan och bör innehålla flaggskepps- och elitfunktioner, och alla konsumenter bör ha tillgång till dem oavsett deras budget. Amazon Fire TV Stick med Alexa Voice Remote. På bara $ 39,99 är Fire TV Stick med Alexa Voice Remote en perfekt strumpbyxa för underhållningsvännen på din lista. Njut av tiotusentals kanaler, appar och Alexa-färdigheter med tillgång till över 500 000 filmer och tv-episoder från Prime Video, Netflix, Hulu, HBO och mycket mer. Med den medföljande Alexa Voice Remote kan du enkelt söka och styra ditt favoritinnehåll med bara din röst. Du kan också fråga Alexa för att kolla lokala filmtider, skapa semesterhoppinglistor, spela festlig musik och more.Ooma Home Security och Home Service. Ooma Home Security är ett prisvärt DIY-system som låter dig ringa 911 från ditt hemnummer, även när du inte är hemma. Med rörelse-, dörr-, fönster- och vattensensorer, erbjuder Ooma Home Security ett helt husskydd för alla hem eller lägenheter. Honeywell Lyric T5 Wi Fi-termostat. Lyric T5 Wi Fi Termostat är utformad för upptagna scheman. Styr Lyric från var som helst med din smartphone eller låt automatiskt justera när du är hemma eller borta med hjälp av geofencing-tekniken. Ingen mer slösad energi när du går ut för natten och inte längre kommer in från jobbet till ett kallt hus. En festlig fest kräver lite mer smink än din dagliga svep av läppglans och det är förvånansvärt enkelt att liva upp ditt utseende och fortfarande vara ute genom dörren i en blixt.9 Semesterkostnader som är lätta att glömma9 Semesterkostnader som är lätta att glömma Planera framåt för dessa kostnader, så att semestern inte driver dig till skuld. Planera för dessa kostnader så att semestern inte kör dig i skuld.8 semesterkostnadsfel för att korsa din lista8 semesterkostnadsfel att korsa Går Man Ner I Vikt din listaI år planerar du att undvika dessa fel och komma ut framåt efter semestern. I år planerar du att undvika dessa fel och komma ut framåt efter semestern . Hur får du det bästa av mashed sötpotatis Hur får du det mesta av mashed sötpotatisMapelsirap och kanel ger dessa mashed yams ett rikt djup. Mjölksirap och kanel ger dessa mashed yams ett rikt djup.6 tips för skuldfri Svart fredag ​​shopping6 tips för skuldfri Black Friday shoppingHur att planera en semester shopping strategi som lämnar en ren tallrik och en ren kredit bil.