Present ‘s för’ HER ‘Under

Present ‘s för’ HER ‘Under

Varje ljus har en proprietär kokosnötvaxblandning med en bomullsvadd för en ren, ren bränning. Votive Candle Set har fyra av de allra senaste dofterna i precis de perfekta storlekarna med irriterande färgglaslock som passar.

UGG Australia ‘Dakota Slippers’ 99,95 kr levereras i 7 färger

En flexibel gummisula lägger till inomhus / utomhus mångsidighet till en mysig tofflor från UGG Australia, favoritleverantör av fabulöst varma och bekväma skor. Den plyscha foder som tillverkas av äkta skjuvning eller UGGpure, en textil som helt och hållet är tillverkad av ull men utformad för att känna och ha på sig som äkta Gå Ner I Vikt På En Vecka skjuvning.

Clarisonic sonic rengöringssystem ‘Mia 1’ 89,10 dollar, finns i 4 färger

CLARISONIC Mia förlorar försiktigt men effektivt smuts och olja för att rensa dina porer samtidigt som det hjälper till att minska oljiga områden, torra fläckar och fläckar som går utöver regelbunden rengöring.

North Face downvästar $ 99 kommer i flera färger

North Face klassiska ärmlös jacka gör ett utmärkt årligt lagerlag, tack vare den ultralätta gåsen nerfyllningen och Heatseeker isoleringspaneler på sidorna och axlarna.

UGG Australia Blanche Robe $ 98

Slip in i mjukheten hos en eftertänksam mantel i en smörjig, mjuk sträckt bomullsmix och fodrad med plush fleece. Finns i tre färger.

Kate Spade Går Man Ner I Vikt ‘levande färgrikt’ doft sätter $ 98

Denna speciella uppsättning som lever färgstarkt av kate spade new york kommer att överraska och njuta av sin charmiga sofistikering. Lager av mandarin, vattenlilja, muskus Gå Ner I Vikt Snabbt och tahitisk vaniljdans på huden som ljus på en kristall.