De bästa sakerna att göra i Richmond

De bästa sakerna att göra i Richmond

Faktum är att Richmond inte ens var förstahandsvalet för statsstaden Jamestown och Williamsburg hade hedrarna först. Och ändå är detta södra resmål inte längre nöjd med att stanna i sina granners skuggor. Tack vare en buzzy hantverk ölplats, en lojalitet till hemma och lokalt ägda affärer och ett prisbelönt boutiquehotell, har staden som kallas RVA en bona fide ögonblick. Här vad du behöver veta innan du reser dig: Försöker bestämma var du ska bo? Richmond är känt för sina vackra tegelhus, så om du vill ha hela koloniala eraupplevelsen leta efter en Airbnb i Carytown eller The Fan, som båda ligger nära stadens stora museer. Eller gå lite grittigare i upp och komma Scott Addition, där du kan gå till barer, destillerier, bryggerier och till och med meaderies utan att behöva välja en utvalt förare. Att tala om de här museerna, börja på Virginia Museum of Fine Arts, vilket är poäng ! gratis att besöka, om du inte vill se en av de speciella utställningarna. Den primära samlingen är mycket fantastisk i sig, men höjdpunkterna inkluderar ett stort urval av Art Deco och Art Nouveau-stycken samt en vacker skulpturträdgård med bitar av konstnärer som Dale Chihuly. Nästa dörr är Virginia Historical Society. Som du kanske har gissat från namnet fokuserar den på statshistoria med utställningar på allt från en visning av vapen till en djupdykning på statens silverproduktionshistoria. En kort promenad bort är Cary Street, huvuddragen i det fashionabla Carytown-området . Gatan är kantad med mestadels lokala företag, och även om det kan tyckas överväldigande, finns det några standout. Men inte all den stora konsten i Richmond ligger inuti en byggnad. Den lokala gatukonstscenen är enorm, och nästan varje gata har något att visa upp. Om du inte är säker på var du ska börja, kolla in arbetet från det årliga Richmond Wall Project. VMFA, 200 N Boulevard, Richmond, VA 23220, +1 (804) 340 1400Virginia Historical Society, 428 N Boulevard, Richmond, VA 23220, +1 (804) 358 4901Chop Suey Books, 2913 W Cary St, Richmond, VA 23221, +1 (804) 422 8066Merrymaker Fine Paper, 3022 W Cary St, Richmond, VA 23221, +1 804 353 8518World of Mirth, 3005 W Cary St, Richmond, VA 23221, +1 (804) 353 8991Virginia lång jordbrukshistoria innebär att gården till bordet är en given.Rappahannock, som kallas för den närbelägna floden som är känd för sina ostronbäddar, är en nej brainer för färska ostron som såväl som grillad bläckfisk, paella och andra fishy läckerheter. På Cary Street är det franska brasseriet Can Can det bästa stället att stoppa och tanka efter shopping, med perfekt perfekta moulesfrites, croques monsieurs och vita viner samt vacker mässing och vit dekor att Coco Chanel själv inte kunde hitta fel med. Om du är i centrum, få brunch på nouveau judiska deli Perly wh ich blandar traditionell judisk matlagning med hipsterfaves på rätter som Jack Benny (ägg Benedict med latkes byttes in för engelska muffins) och har en romantisk middag på Saison. Richmond hantverk ölplatsen är i brand, särskilt i det tidigare industriella Scott Addition-grannskapet. Gör ditt första stopp Ardent Craft Ales, vilket många lokalbefolkningen kredit för att avbryta trenden. Sedan stanna in på The Veil, som fokuserar på dristiga och hoppa tunga bryggor, eller lätta upp saker på Blue Bee, staden först urbana cidery. Stoppa för en lunchpaus vid Brenner Pass, som får sitt namn från den väg som förbinder Italien och Österrike i Tyrolen. Den alpinerade inspirerade mattänkfonduen, rotgrönsakerna, de rika ostarna är hjärtliga och den minimalistiska inredningen parar vackert. Ta en kaffe att gå från nästa dörrkafé, lämpligt namngiven stollyft.