De bästa sakerna att göra i Miami 29 december

De bästa sakerna att göra i Miami 29 december

Kontakta oss, relaterade berättelser De tio bästa ställena att titta på nyårsafton 2018 Fyrverkerier i Miami De tio bästa fria sätten att ringa i det nya åretMiami s tio bästa nyårsafton 2018 PartiesHot Chip fick ursprungligen beröm som en brittisk indie pop electronic band, men medlemmarna har funnit framgång som DJs både kollektivt och individuellt. De kommer till Ground för att bevisa det tillsammans med Dude Skywalker, en Miami-trio som har spelat nästan alla mötesplatser som spelar roll i denna stad. Åtminstone bör alla dessa beats driva några semesterspänningsrelaterade dansrörelser. Biljetter kostar $ 10 till $ 30.

Om du begränsar din hip hop-konsumtion till radio hits, känner du säkert bara till Talib Kweli bara för att han visade sig på Kanye Wests College Dropout-track ‘Get’ Em High. ‘ Medan väst steg till meteorisk och kontroversiell berömmelse, har Kweli konsekvent släppt socialt medvetna soloprojekt och har till och med startat sin egen etikett, Javotti Media. Hans åttonde studioalbum, Radio Silence, släpptes i november, så gör dina läxor innan du går till den här intima showen i Fort Lauderdale. Biljetter kostar $ 10 till $ 15.

Den genomsnittliga amerikan kan tvivla på att musikaliska genrer så olika som rock ‘n’ roll, R jazz och calypso har en gemensam förfader, men Peter London Global Dance Company kommer att bevisa att deras ursprung är detsamma: den afrikanska trumman. I Rhythmic Atlanterhavet ser du den internationella dansgruppen förenar salsa, reggae, själ och andra genrer i en utforskning av hur afrikansk dans har behållits och förvandlats genom olika New World-kulturer. Biljetter kostar $ 40.

Om du inte har tillbringat tid med SoundBite Magazine i år, kommer slutet av Year Bash vara din sista chans att komma i kontakt med någon (mestadels) lokal ära. När du inte njuter av funk, pop eller retro rock , kan du kolla ut utställningen av fotografering av Floridians Jesse Gene Samuel och Alexis Karr, plus Pat Gilrane från New York. Entré kostar $ 7.

Varje film som inspirerade en Beyonc och Jay Z par kostym är bra nog för din natt. Kommer till Amerika stjärnor Eddie Murphy som en afrikansk prins på jakt efter en oberoende minded brud i Queens, New York. Hans bästa vän och personlig assistent, som spelas av Arsenio Hall, ansluter sig till Murphy i någon före Nutty Professor rollbyte. Ännu 30 år senare är barbershopscenen och Soul Glo-reklamen ren guld. Biljetter kostar $ 10.

Patentansökan kommer att stjärna som Madonna i Celebrity Deathmatch-ringen.

Heder av Celebrity Deathmatch

Varför ta med de hårda, tumultuösa sjukdomarna i 2017 till årsskiftet när du kan ha själfulla, sexiga vibbar för att ta dig in i det nya året? FunkFest är här för att lugna såren under de senaste 12 månaderna via musik från Anthony Hamilton, Keith Sweat, 112 och Trina. Rese- och hiphopfestivals s South Florida-utgåva kommer att vara värd av farbror Luke, så du är lika sannolikt att du blir vänd som du ska få lägga dig. för mat och cocktails innan musiken börjar vid 5. Biljetter kostar $ 55 till $ 200.

Miami Hurricanes fick verkligen våra hopp i början av säsongen och slog Notre Dame och Virginia Tech som ett oslagat fotbollslag med en 10 0-post. Sedan bestämde sig Canesna för att kväva dagen efter Thanksgiving mot Pittsburgh-panterna. Om du har varit en diehard fan, kanske förlusten inte överraskade dig, så du kommer fortfarande att gå ut för att se UM spela Wisconsin Badgers på Orange Bowl. Det är alltid nästa år. Biljetter kostar $ 100 till $ 290.

Klar för att avsluta året med en extravaganza som kan sätta din mormor på sjukhuset? Titta inte längre än Celebrity Deathmatch, en natt med kämpande drottningar som du har tagit med This Free Life, en kampanj som arbetar för att minska tobaksbruk bland HBT-ungdomar. Shangela från RuPaul s Drag Race och Athena Dion kommer att presidera över strider mellan Nicki Minaj och Cardi B, Britney Spears och Christina Aguilera och andra. Kom dit tidigt för en timmes öppen bar. Lördag på Hangar, 60 NE 11: e St. , Miami.

Om du föredrar den typ av nyårsafton som smäller djupt in på nästa dag kanske du vill slå upp LIV den 31 december. Den fantastiska megacluben som ligger inuti den stora Fontainebleau är den perfekta platsen för någon som vill festa en rockstjärna (eller en riktigt rolig nyfödd) hela natten. I år kommer rapparen och sångaren Travis Scott att headline den stora, ljusa och dyrbara händelsen. Men om du kommer att ringa 2018 med mycket attityd och stil, kanske också vara i en swanky plats som bara spenderat $ 10 miljoner att renovera. Entré kostar $ 325 till $ 25.000.

Wynwood är det perfekta området för lokalbefolkningen att ringa i det nya året. Du kan chug champagne billigt, undvika South Beach turister och gå från fest till fest. Den största utblåsningen kommer att vara Wynwood NYE på jätte, blandad användning rymden Mana Wynwood. Den fria händelsen kommer att innehålla en gratis dryck med RSVP, en riktig nedräkning och låtar av DJ Ariel Assault. Han spelar de största bangersna i 2017, så dina dansfötter kan vinka farväl till en av de skrämmaste senaste åren i amerikansk politisk historia. Matvagnar kommer att vara på plats för att hålla din mage från att bli en sur pool av sorg. Ät upp, dansa , och välkomna en riktigt svettig 2018. Inträde är gratis till $ 15.

Vill du klassa det här nyårsafton? Key Biscaynes ikoniska restaurang, Rusty Pelican, med utsikt över Biscayne Bays imponerande fyrverkerier, kommer att vara värd Wonderland 2018. Festen kommer att äga rum på övervåningen med mat, musik, en premium bar, ljus, dans och, som nämnts, den bästa sortimentet av fyrverkerier som du kommer att se var som helst i stan är en viktig anledning att lämna huset 31 december. Tematreferenser Alices resa i Through the Looking Glass, så fans av den konstiga kommer också att njuta av denna fete. Entré kostar $ 39 till $ 79 per person.

Den bästa delen av nyårsafton i Magic City är förmodligen fyrverkerierna som utbrott längs Biscayne Bay och Miami Beach. Din hund kan vara oense, så lämna pupen hemma, ta tag i barnen och slå upp Bayfront Park för största fyrverkeri i 305 under Pitbulls nya årets revolution. Du kan i hemlighet BYOC (champagne) öppnas helt och hållet med dina egna gräsmöbler och njuta av festligheter och spänning som kommer med ett spektakel som drar 150 000 människor till vattnet till blåsa upp saker. Det kommer också att finnas en VIP-fest med Pitbull för de som är intresserade av en Mr Worldwide 2018. Låt barnen hemma med hunden om du går till den bash. Inträde är gratis.