De bästa presenterna för TV-älskare

De bästa presenterna för TV-älskare

Det är allt TV: ns fel.

Homer Simpson klagade på sin fru Marge att han skulle vara mycket mer produktiv om det inte var för tv.

dessa tv-nätverk, Marge, Homer klagade. Kvalitetsvisa efter varandra, var och en mer lysande än den sista. Om de bara snubblat en gång gav oss oss 30 minuter till oss själva. Men de vann ‘t. De vann’ t låt mig leva! handla, förmodligen.

Det är semesterperioden, och vilken sant TV-fan har tid att handla, med så mycket bra saker på TV?

Skräck inte, soffpotatis med alla budgetar och skärmstorlekar. Här är ett dussin coola presentidéer för TV-älskarna i ditt hus, inklusive den som ser tillbaka på dig i spegeln:

RETRO iPAD STAND

Käften på att omfamna det nya, samtidigt som man hylder den gamla? Den här kartongens iPad-stället gör att din iPad ser ut som en gammal stil-TV. Verkar lite pricy för kartong, men hej, det här är 2016, åtminstone i några veckor.

Småstad Kanada, som avbildas i showen Letterkenny, kan vara en mycket speciell plats. Och ja det kan betyda vad du vill att det ska betyda. När någon som är känd som besöker vårt land vill vi ge dem hockey tröjor, av någon anledning. Men med all död, varför får jag en känsla av att du kommer att använda blodröd kritor mycket oftare än någon annan färg? YTTERLIGARE ARM WARMERS

Barnen är översvämmade med så många underhållningsalternativ idag, skulle jag föreställa mig en Charlie Brown Christmas går bara vilse i holly med allt annat. Men om du är av en viss ålder, är det den som är med dig.