De bästa presenterna för spelare

De bästa presenterna för spelare

Att plocka en semestergåva till videospelälskare på din lista kan vara lika svår som att bestämma på din startare Pokemon, din Skyrim-karaktärsklass eller vilka förhöjningar som ska gälla för Adam Jensen cybernetiska kropp. (Spelarna kommer att förstå de här referenserna, även om du inte har sett några fantastiska spel och spelhårdvaror, men ibland är det svårt att veta var du ska börja. Som en av Santa hard working, underpaid alves, vi här för att hjälpa.

För stjärnkrigaren: Star Wars-spel bra, kommer bra Star Wars-spel i två smaker. Star Wars Battlefront Ultimate Edition ($ 39, för Xbox One och PS4) handlar om att bekämpa fiender online på bekanta Star Wars-platser, medan Lego Star Wars: The Force Awakens ($ 69, för Xbox One, PS4, Wii U genkonsoler) återger adorably äventyren Rey, Finn och BB 8.

För hacker: Den virtuella San Francisco Watch Dogs 2 ($ 79, för PS4, Xbox One, PC) är en lekplats för high tech misadventure, och råkar vara ett av världens bästa actionspel vi sett på ett tag.

För sci-fi-hjälten: Titanfall 2 ($ 79, för Xbox One, PS4 och PC) har en fantastisk enspelares storyline, och dess online multiplayer-slag är en hoot. För dem som hellre tittar på Jon Snow tar över solsystemet, Call of Duty: Infinite Warfare ($ 79, för Xbox One, PS4 och PC) har en bestämd sci-fi-snurrning, med huvudrollen Kit Harington som en skurk med planetens överraskande ambitioner.

För Dungeons sökrobot: The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ($ 79, Xbox One och PS4) är en remastered re release av 2011 bästa matchen på året, och pilarna till knäet har aldrig sett bättre ut. Det enda spelet som kan överträffa det är The Witcher 3: Complete Edition ($ 69 på Xbox One och PS4), en åter release av förra årets fantasy mästerverk som innehåller allt den köttiga nya tillägget på innehållet.

För den snygga stabberen: Spel där du kan spela som en all-out action fiend eller ett tyst, snyggt spöke är bland våra favoriter, och två fantastiska exempel kom ut i år: Deus Ex: Humanity Divided ($ 79, for Xbox One, PS4 och PC), satt i en sci fi Prag och Dishonored 2 ($ 79, för Xbox One, PS4 och PC), som äger rum i en underbar detaljerad steampunkdystopi.

För den virtuella verklighetsutforskaren: Om din giftee råkar ha en Google Pixel eller Pixel XL-smarttelefon, är Google Daydream View ($ 99) väl värt en titt, och den senaste Samsung Gear VR (139 $) fungerar med ett bredare utbud av Android-telefoner . Om de fick en PS4, träffar PlayStation VR ($ 549) det bästa pris / prestanda sweet spot.

För den mycket bra pojken eller flickan: Inte många spelare har hela serien av spelkonsoler, och med både Microsoft och Sony har de nyligen uppdaterat sina erbjudanden, är det här ett bra år att hoppa in. PlayStation 4 Pro ($ 499) är en biffigare version av den klassiska PS4 som är utformad för att dra nytta av nya 4K-tv, medan Xbox One S ($ 379) är också 4K-vänlig (och den enda som har en 4K Blu ray-spelare.) Om din giftee är en hängivna eller till och med konkurrensutsatt) PC-spelare, den fantastiska Samsung CFG70 24 tums böjda spelmonitorn ($ 599), med sin Quantum Dot-visning och 1ms responstid, ligger precis uppe i deras gränd.

För mycket, mycket bra pojke eller tjej: Om din spelare spelar på konsol eller PC, är den senaste våg av spelhårdvara utformad för att dra nytta av de senaste 4K HDR-TV. Vi tyckte om LG UH8500 Super UHD TV mycket ($ 1,999 för 55-tommersmodellen), men LG B6 4K UHD HDR OLED TV, förutom att ha mest akronymer av någon elektronikprodukt någonsin, är TV: n av våra vildaste drömmar. Och vid $ 6,999 för 65-tumsmodellen är det i våra drömmar rätt där det kommer att stanna. Inte ens Santa själv har varit så bra i år.