De bästa pajerna i södra Florida

De bästa pajerna i södra Florida

Kontakta oss, men vad gör en bra paj bättre än resten? Först, skorpan; Den ska vara rik och slät på insidan och fläckig på utsidan, med bara en touch av degig tugga. Idealiskt kan den hålla vikten av sirapslad frukt eller tunga krämer och vaniljer. För det andra fyllningen, vad ska aldrig vara för sött och cloying, för torr eller för tät. Det ska inte heller vara gummy, gummiliknande eller textur av industriell gel. Sist, en toppning som komplimangerar, men stjäl inte showen, oavsett om det är en fluffig meringue eller ett tätt moln av vispgrädde.

Relaterade StoriesEight Foodie presenter till hela familjenThe First Beers Brewed av 12 av South Florida s bästa bryggerierThe Seven Best Breakfast Spots i Palm Beach County

Dessa är de kriterier som vi har valt de bästa tårtor Broward och Palm Beach County har att erbjuda. Oavsett om du föredrar pumpa eller äpple, chokladkräm eller Key Limes, finns det en söt efterrätt här för dig.

9. Lemon Meringue från Lester’s Diner

250 W. State Rd. 84, Fort Lauderdale. Ring 954 525 5641.

Det finns så många olika typer av paj, men grädde pajer en diner standard kan vara i en kategori av sig själv. Det handlar inte om fläckighet eller fruktighet med dessa barn. I stället handlar det bara om dekadens. Om du letar efter en plats som specialiserar sig på denna kakaupplaga, titta inte längre än Lester’s Diner i Fort Lauderdale, där du kan hitta allt från banan, choklad och kokoskräm till en vacker flerskiktad Boston-kräm. Alla tårtor (och kakor) på menyn på denna klassiska 24-timmars diner görs i hus, inklusive frukterna. Vår favorit är dock citronmargängen, den mest voluminösa, en tårta citronfruktsallad uppbyggd med ett fluffigt moln av meringue.

Heder av Bob Roths Nya River Groves

8. Key Lime Pie från Bob Roths Nya River Groves

5660 Griffin Rd., Davie.

Även om folket i butiken baka andra tårtor, är denna klassiska South Florida stapelvara en som har funnits sedan 1964. Även om vi inte kan prata med den verkliga världens mått av berömmelse som erbjuds Terrys Berömda pajer är det rättvist att säga att de åtnjuter en stadig följd. Den här klassiska versionen av Floridas officiella statliga tårta är tårta och gräddig med en smula grahamskorpa. Även om piskad toppning i stället för maräng kan göra vissa purister, är det svårt att argumentera för att det här inte är en läcker del av Sunshine State nostalgi. Den bästa delen av överklagandet av en Terrys paj är helgen eftermiddagsresan ut till Davie till Old Florida roadside fruktstället att plocka upp en.

7. Raw Vegan Pie från Jugofresh

Hela matmarknaden (Boca Raton Fort Lauderdale).

Med smörbaserad konditorivaror och sockerladdad kräm och fruktfyllningar är pajer inte exakt bastioner av näring, men råa veganska pajer kan vara. Denna högsäsong, Miami-baserade Jugofresh, återigen erbjuder sina specialtillverkade råpajer i smaker som pumpa, choklad chip-kalk och nyckelkalk. Den råa nyckelkalktappen har en grön boost från klorella-dammning, tillsammans med färsk kalk, agave, avokado, vanilj-extrakt, grå havsalt och kokosnötolja. paj med hallon coulis inkluderar cashewnötter, kokosmjölk, kakaopulver, kikärter, datum, mandelsmör och chia frön. Nu är det en bra anledning att ha efterrätt. Pajer är för närvarande på förhand till försäljning på hela matmarknaden i South Florida och kommer att vara tillgängliga för hämtning från och med 23 december i både Fort Lauderdale och Boca Raton.

Riktighet av Stork s Bakery Coffee House

6. Storkberry Pie från Stork’s Bakery Coffee House

Jim Stork är mannen bakom Storks Bakery Coffee House i Wilton Manors, ett kombinationscafé och bageri som är öppet för frukost, lunch, middag och sen natt biter 365 dagar om året. Av all biljettpris är efterrätt inte en kurs att missa här: bageriet visar några syndigt läckra kakor, tortor, kakor, ostkakor och naturligtvis paj. Den eponymous Storkberry Pie skapad av konditor Jerry Pond är en blandning av blåbär, hallon, körsbär och jordgubbar vagga i en sinkt rik havregrynsskorpa.