De bästa och värsta julfilmerna

De bästa och värsta julfilmerna

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas här så att du kan komma åt dem för att läsa senare.

Rural Driven Motoring Photos Pussel QuizzesCrime Politik Hälsa Utbildning Miljö NZ Herald Focus Premium Indepth InfographicsWeather NZH Lokal fokus Den nordliga advokaten The Northland Age The Aucklander Hamilton News Bay of Plenty Times Hawke s Bay Today Rotorua Daily Post Wanganui Chronicle Stratford Press Manawatu Guardian Kapiti News Horowhenua Chronicle Te Awamutu Courier Commonwealth Games s Scen RugbyFootball Netboll Basket Golf Motorsport

Segling Hockey Tennis Skålar UFC Parker v Joshua Atletik Triathlon Racing Amerikanska s Small Opinion Personlig Finans Valuta Bord Ekonomi Deloitte Top 200Herald Homes Sann Commercial Spy TV Filmer Böcker Musik Kultur Sidorört Mode Skönhet Mat Dryck

Förhållanden Välbefinnande Husdjur Djur Bita Viva Canvas Horoskop Afrika Americas Asien Europa Europa Mellanöstern NZPacific Sudoku Codecracker Crosswords Ordsök Dagliga frågesporter

Super Rugby All Blacks Lions Tour Rugby Champs NPC Six Nations Black Caps Inhemsk Cricket F1 V8 Rally Indycar Cyklar Speedway GT NASCAR Drifting Driven Recept Restaurangrecensioner

Inget slår en Kiwi-jul. Stora familjeuppfångningar, bakgårdscricket och fyllning av ditt ansikte med skinka och Nans berömda pavlova.

Men sedan eftermiddagen rullar runt och alla är utmattna och redo att sätta upp fötterna medan de ammar den imponerande matbarn som de har växt. Det är dags att fånga en annan öl för att tvätta den extra skivan av Nan s pav (det finns fortfarande rum rätt?) Och spela en av de bästa (eller värsta, om det är din sak), julfilmer av alla tid.

Bästa 1. Elf

Jon Favreaus 2003-komedi är en av de bästa semesterfilmerna där ute. Will Ferrell’s Buddy är en adoptiv elva som reser till New York för att hitta sin biologiska far. Den har skratt, magi och en komo från Tyrion Lannister själv (Peter Dinklage), som en agro-affärsman som slår skiten ur Buddy.2. Ensam hemma

John Hughes ‘1990-komedie om en ung pojke (spelad av Macaulay Culkin) som får kaos på två idiotinbrottare som försöker bryta sig in i sin familjs obevakade Chicago-hem är lika populär som någonsin med barnen idag. Stör inte med sina mindre uppföljare är originalet fortfarande det bästa.

3. Älska faktiskt

Richard Curtis ‘2003 romantisk komedi är en favorit för festsäsongen. Den dyker in i de olika aspekterna av kärlek som visas genom 10 separata berättelser med en massiv ensemble cast som arbetar med sin magi. Ingen med en själ gillar denna film.