De bästa och sämsta semestermatarna

De bästa och sämsta semestermatarna

Ett glas eggnog här, en skiva pecanpai där och salta, feta livsmedel överallt: Semestern är inte en lätt tid att bibehålla en hälsosam kost. Det varför den genomsnittliga personen lägger på ett pund mellan Thanksgiving och New Year så förlorar det aldrig. För att skapa den ultimata hälsosamma matresan, knackade vi på tre experter med nutritionists: Cynthia Sass, MPH, RD och Health contributing nutrition editor; Marisa Moore, RDN, en Atlanta baserad nutritionist; och Vandana Sheth, RDN, nutritionist och talesman för Akademin för näring och dietetik. Med deras inmatning bestämde vi de bästa och sämsta valen över 32 kategorier. entre som innehåller ungefär 20 gram magert protein, samt en helkorn, en ny frukt eller veggie och en dos av friska fetter. En spenatomellett med avokado och färsk frukt är ett perfekt alternativ: Proteinet från ägget, fibern från råvaran och fett från avokado kommer att fungera tillsammans för att hålla dig full till din nästa måltid och hjälpa dig att rensa bort julkakan bricka.

RELATERADE: Hur man gör Mini Vegetabiliska Frittatas

Medan det frestande att smälta smör på en fräsch från ugnsrullen, fyller en matsked 100 kalorier och 7 gram mättat fett. Och innan du når en margarineskiva, läs etiketten försiktigt. Många margariner innehåller fortfarande arterier som blockerar transfetter (särskilt stavslag) och nästan lika mycket mättat fett som smör. Kontrollera ingredienslistan: Om ‘delvis hydrerade oljor’ visas på den, så har produkten fortfarande transfett i den, även om etiketten hävdar att den är fettfri.

Närstående: Smör vs Margarine: Hur man väljer

Alla våra produkter och tjänster är utvalda av våra redaktörer. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande. 2017 Health Media Ventures, Inc. Food Collection och MyRecipes Network. Materialet på denna webbplats är avsett att vara av allmän information och är inte avsedd att utgöra medicinsk rådgivning, sannolik diagnos eller rekommenderade behandlingar. Läs användarvillkoren och sekretesspolicyen (dina California-rättigheter) för mer information. Annonsalternativ