De bästa julfilmens ögonblick i hela tiden Video

De bästa julfilmens ögonblick i hela tiden Video

ABC: s Chris Connelly har några av de sanna standouts-presidenterna. Reporter: Även för högsäsongen, har det ofta förbises film- eller tv-överraskningar. Gilla den här versionen av Dickens en Christmas Carol, en musikalisk version med huvudrollen tecknadskaraktären Mr. Mcgoo. ? minns du att ‘Die hard’ äger rum på julafton. Om det här är din julidé, måste jag vara här för nyår. Reporter: Eller de ursprungliga ‘Star Wars’ karaktärerna hade sin egen primetime nätverkssemester speciell. Jag vet att din familj väntar. Jag vet att det är en viktig dag. Reporter: En trädträningsparti för Will Farrells stora skärmfärdigheter. ‘Elf’ är en av de 21: a århundradens mest tillfredsställande semesterfilmer. Santa, inte San Ta. Reporter: En söt komedi som drivs av Farrells charm och zoed Zoe. Älskvärd. Madame. Inget alltför fint. Reporter: Denzel Washington och den sena vitney Houston är mest lysande i ‘Prävarens hustru.’ Åh, gud, snälla, sjunger du inte. Reporter: Det är en julsång som Hugh ger sin ekonomiska frihet och möjliggjorde sin superofficiellitet i Bonn om en pojke. ‘Det är en julklapp som de bjuder på den här vinnande berättelsen om oväntat samband och samhälle. ? någon semesterfilm har en dold häst. Fa hjältar. Berömd stor riktad ‘Grenchen som stal jul.’ Juldagen kommer alltid att vara. Reporter: Och en ung kristen borgmästare och Claire Danes kan ses under 1994 ‘s’ Lilla kvinnor. ‘Reporter: Den nationella lampans semesterfilm slog toppen 20 år sedan med julferie. Lyser ut roligt, om du inte är en katt. Jag sa att du hade för många pluggar i ett utlopp. Åh, gud. Wow. Reporter: Barn i sängen? Nej, allvarligt, de låter somna, eller hur? Ingenting går med spiked eggnog ganska som dålig Santa. Låt oss se dig försvinna. Reporter: Och ho ho nr Billy Bob Thornton och en sizzling Lauren Graham. Merry Christmas. Reporter: Flera manifestationer av vuxen romantik med Hugh-bidrag, colin firth och mer. Många tycker om denna semesterhimmel, men det är ‘Kärlek, faktiskt’. Jag vet och min personliga favorit, ‘Bad Santa.’ Jag rekomenderar. Hej, vi vill vilja höra från dig. Vad är din favorit julfilm hela tiden.

Detta transkript har genererats automatiskt och kan inte vara 100% korrekt.