de bästa iOS-appar

de bästa iOS-appar

En social app och ett tävlingsspel gör toppen av diagrammen denna vecka. Från och med tisdag den 10 december är Circle and Traffic Racer de bästa nedladdade appar på Apples App Store.

Hawthorne Labs ‘är den bästa fria iOS-appen, enligt iTunes Charts. Den använder andra användares’ inlägg för att berätta vad som händer runt dig, från händelser till trafikbelastning till brottslighet som rapporterats i område. Appen uppdateras i realtid när du flyttar. Version 3.45, släppt 4 december, har omformat UI: s utseende med nya temainfärger och möjligheten att skapa personliga kategorier för informationen.

I andra hand på den fria sidan är iTunes ‘egen semester tema 12 Days of Gifts app, som ger användaren en gratis nedladdning varje dag från 26 december till 6 januari.’ Gåvorna ‘varierar från låtar, böcker, filmer, appar och annat innehåll. Var och en är bara tillgänglig för nedladdning i 24 timmar och inte allt innehåll finns tillgängligt i mycket land. Apparna släpptes 10 december.

Den tredje mest nedladdade gratisappen är Facebook Messenger. Version 3.1, som släpptes den 10 december, innehåller buggfixar, förbättrade japanska översättningar bidrar till att klicka på en användares profilbild var som helst i appen för att visa tidslinjekonversationen eller ringa honom eller henne.

Avrundning av de fem bästa gratis iOS-programmen är Plain Vanilla Corps QuizUp: Det största Trivia-spelet i världen! Och Magic Mirror LLCs ElfYourself av OfficeMax, vilket gör att användarna kan göra sig till en julalf.

På den betalda sidan tar Soner Kara s arkadspel toppen. 99-cents spelet gör att du kan köra genom trafik, samla in pengar för att uppgradera ditt fordon eller köpa nya. Version 1.6.5, som släpptes den 6 november, innehåller en ny bil, uppdaterade modeller av nuvarande bilar samt andra buggfixar och förbättringar.

Den näst mest nedladdade, betalade appen är Warner Bros. ‘HeadsUp! Ordet gissningsspelet, som blev populärt av Ellen Degeneres på hennes talkhow, släpptes version 1.3 den 18 september. Uppdateringen innehåller två nya däck’ Sidekick ‘och’ Adult Supervision. ‘App kostar 99 cent.