De bästa historiska platserna i Casablanca med Virikson Marocko Holidays

De bästa historiska platserna i Casablanca med Virikson Marocko Holidays

Casablanca är den största staden med sex miljoner invånare och största hamn i Marocko. Beläget vid berbersna i 7th century, är denna stad en fantastisk blandning av gamla traditioner och avancerade bekvämligheter. En av de berömda små oberoende kungarna är Afna som är bosatt i Casablanca men ockuperades av Almoraviderna i 1068. I franska tidernas historia 1907, när de landade i Casablanca, blev det plötsligt modellerat av Marseille. Det varför det den mest europeiska kulturella staden Marocko. Den gamla medianen i Casablanca är otroligt kontrollerad av regeringen under tidigare år och ett bra ställe för turister.

1Hassan II-moskén:

På kusten ligger Hassan II-moskén strax bakom Casablanca medina (gamla staden) och dikterar hela staden. Avslutade byggnaden 1993, den är den största moskén med världens andra rang, som visar täckningen på två hektar i storlek med den 200 meter höga världens högsta minaret. Denna moské kan rymma 25 000 dyrkare i sin bönsal, medan dess gård kan hantera de 80 000 människorna här. Otroligt knepig dekoration visar vackert varje centimeter av moskén. Mittemot havet är denna mosképlats rättvist dramatisk. Icke-muslimer kan också besöka moskén med några av sina vänner och guidade turer.

2Medina:

Även om Casablanca Medina anses vara ett gammalt stadsdel och det kanske inte har lika mycket exotisk miljö eller atmosfär som medes i Fes och andra vackra städer. Det finns många saker att se och labyrinten som spår av banor tyst döljer mycket att utforska. Pålitliga men normala för att hantera människor säljer sina varor till kunder, med slaktaren, kocken och ljuskronan svarade alla. Det är en förvirrad och myllad stadsdel med en autentisk bostadsförekomst och ett bra ställe att veta hur pulsen av Casablanca livscykel. Det finns också några motiverande heliga män koubbas (helgedomar) i Medina södra sektorn.

3Palace Mohamed V:

I mitten av Plaza de Casablanca är Palace Mohamed V en punkt att visa centrum. Här på denna sida av staden är byggnaden fronter alla fläckar de konstiga och intressanta arkitekturerna av Neo-Moorish stil som byggdes av den franska Resident General Lyautey och planerade också för att förbättra staden i början av 1900-talet. Med den centrala fontänen och välskötta trädgården är torget i detta palats underbart i design och exteriörarbete. Det är mycket känt när det gäller natten eller kvällen promenadplats för många av besökarna och lokalbefolkningen.

Alla dessa fantastiska platser kan ses av dig i din Marocko-semester i den fantastiska staden Casablanca i Marocko. Att närma sig denna stad från andra städer som Fez och Marrakesh är inte alltför svårt i dig billiga Marocko semester 2018, så landning här i denna stad är ett bättre alternativ att njuta av denna stads anmärkningsvärda saker, platser, foo och människor.