De bästa Halloween kostymerna från 2011

De bästa Halloween kostymerna från 2011

Sedan Halloween-säsongen 2011 är nära, är det dags för dig att börja söka efter den skrymmande eller originala kostymen för den här speciella kvällen. Människor hittar ett antal översta Halloween-kostymer 2011 med en mängd fantastiska val som lätt kan orsaka osäkerhet. Så det rekommenderas att starta sökningen antingen online eller i stället för att vänta till sista minuten.

Alternativen för detta stora utbud av kostymer dyker upp årligen av handfullen, som främst riktar sig till mängden barn som är mest köpta för kunder. Vad händer när du är en del av den äldre generationen som också gillar att delta i den gamla Halloween-traditionen. Det här är en oro som vuxna inte behöver oroa sig för för det finns också ett stort urval på populära Halloween kostymer för alla åldrar och storlek.

De allra bästa Halloween kostymerna 2011 är i huvudsak framhävas denna säsong från tidigare sommar träffar av nya tecken till remake av traditionella oldies. Självklart finns det alltid gamla originaldräkter som Count Dracula, Mummies och Frankenstein och för att inte tala om alla de gamla Disney-figurerna om de tycker om den klassiska kostymen för Halloween.

Shoppare hittar en hel del superhjälte ss den här säsongen för ungdomliga pojkar som gillar att låtsas och föreställer sig att bli en vuxen superhjälte någon gång. En av dessa enkla kostymer är Captain America som har blivit återskuren till existens från tidigare filmer . Dessa kostymfärger inkluderar blått och rött med en karaktärshuvud samt muskled jumpsuit.

Att flytta vidare till en annan remake i sommar är Green Lantern kostym med en mörkgrön ögonmask tillsammans med en muskulös jumpsuit också. Vem kunde inte stå emot den här spektakulära raden av hjälten?

För de yngre tjejerna den här säsongen är den långvariga stående årliga favoriten Strawberry Shortcake. Med färgerna i röd / vit och grön klänning, fluffig hatt och de härliga randiga gröna strumporna, varför skulle det inte vara lite tjej att välja den här kostymen? En ny löpare i denna årstid i kostymvalet är remake från Smurfsna. Ett annat bra traditionellt val av kostymer som alla älskar att älska är Winnie the Pooh och alla Poohs sidekicks att lägga till barnvalet.

Nästa tittar vi på kostymer från Monster High som har blivit ganska modernt för den vissan tonåren den här säsongen. Trots att dessa siffror kommer från den gamla klassikern av skrämmande monster, har de nu ändrats för att bli kallad stilfulla avkommor från traditionella varelser och monster.

När du väljer bland de bästa Halloween kostymerna 2011 kan det ändå vara ett tidskrävande försök när du byter persona till en karaktär. Halloween firas traditionellt genom att fly från verkligheten så få din shopping färdig snart och ha en lycklig halloween.