De bästa gratis spelen med Mario

De bästa gratis spelen med Mario

Händerna ner måste Mario vara en av de mest igenkännliga och älskade videospelkaraktärerna hela tiden. Faktum är att få virtuella hjältar har varit lika ogenomträngliga för tidstestet. Mario har dykt upp i över 200 officiella titlar sedan han först hoppa på scenen 1981 i ett litet spel som heter Donkey Kong, och ett stort antal spelare förutser redan sin nästa opus, Super Mario Galaxy 2, på grund av Wii någon gång den här semestern säsong.

I hjälp till Mario fans överallt, har jag skurit Internet för att runda upp en lista med de bästa gratis Flash-spelen med svampen scarfing, baddie stomping, prinsessan rädda, italiensk rörmokare. Det finns gott om mynt samla, äventyr och chef kämpar för att vara hade, inklusive några humoristiska parodier och mash ups. Snäckor och snygga överaller rekommenderas.

Super Mario Bros. Deluxe: En extremt trogen rekreation av de ursprungliga Super Mario Bros., minus ljudet. (Tryck på ‘D’ för att gå igenom menyerna.)

Mario Forever Flash: En av de mest visuellt fantastiska Mario freebiesna där ute, med exceptionellt polerad gameplay och ett långt äventyr.

Super Mario 63: En personlig favorit av mig, denna 2 D reimagining av Super Mario 64 är välpolerad och har några riktigt inspirerade nivådesigner.

Super Mario Sunshine 64: Mario är utrustad med Fludd (hans vattenstråle) och måste återigen samla Shine Sprites och utforska Persikas slott.

Super Mario Flash: En stor överföring av Super Mario World.

Super Mario World Flash: Kraftig grafik och ljud och nitton väldesignade stadier gör denna hyllning skön.

Monoliths Mario World 3: Ett annat stort äventyr som spänner över 3 världar, med 3 bossstrider.

Papper Mario World: Mer som en traditionell Mario-titel än något av spelen i Paper Mario-serien, är det fortfarande grafiskt imponerande och har några roliga spel och actionbaserade pussel.

Gamla Mario Bros .: Ett fantastiskt original Mario-spel med handritad grafik (och lite wonky kontroller.)

Oändliga Mario Bros .: Slumpmässigt genererade nivåer gör detta Mario-äventyr annorlunda varje gång du spelar.

Super Mario Defense: Bowsers attackerar slottet med en ond armé av klonade Marios och Luigis. Bygg upp dina försvar och motverka förskottet av de små rörmokarna.

Rörpanik: Pac Man möter Mario. ‘Nog sagt.

Mario Tetris 3: I mors Ryssland spelar Mario dig!

Super Gangster Bros .: Mario med hagelgevär.

Mario Combat: Stoppa och sparka dig till Bowsers slott och spräng en burk med käften. Eller försök den grafiskt förbättrade remake, Mario Combat Deluxe.

Mario Remix: Förutom klassisk plattform kan Mario välja att ta på sig några chefer från Megaman-serien, eller flyga genom rymd och spränga saker Gradius stil!

Mario Remix Boss Edition: Denna gång måste Mario möta en kombination av 35 olika nya och klassiska chefer från en rad retrospel. Gamla skolan och tuff som naglar på ett bra sätt.