De bästa gåvorna för 2016-säsongen

De bästa gåvorna för 2016-säsongen

Med dagar kvar i semestershoppingperioden, och till och med förhopparna Black Friday (Super Saturday eller den sista helgen före jul) bakom oss, söker kunderna fortfarande efter sina perfekta presenter. Förra året, trots nuvarande kassakatalogförteckningar, var det krigsartiklar, men i år kan det vara Hatchimals eller kanske böcker. Här är några av de hetaste varumärkena som nationella experter och lokala butiker tycker att vi snart kommer att bli omsläppta.

Enligt en undersökning från National Retail Federation kommer kläder och accessoarer sannolikt att utgöra de mest populära gåvorna, i antal, i år, med cirka 61 procent av kunderna säger att de planerar att gåva på kläder till minst en person som de vet. Men presentkort och böcker och videospel är tack och lov beroende på din åldersgrupp nära sekunder, med 56 och 44 procent av kunderna som säger att de är giftiga artiklar i respektive kategori.

Giftkortets popularitet gör dem till ett enkelt val, men många konsumenter kommer fortfarande att söka online och i butik, bläddra i cirkulär och till och med logga in på Facebook för att hitta inspiration för unika och minnesvärda presenter till sina nära och kära, säger Pam Goodfellow, en analytiker med Prosper Huvudman, i ett uttalande.

Cirka en tredjedel av presentgivarna kommer att köpa mat, godis och elektronik, enligt undersökningen av National Retail Federation.

Det genomsnittliga kortet kommer att ha cirka $ 46 dollar i förväg laddat på det som experter uppskattar att utgifterna på plasten kommer att uppgå till cirka 27,5 miljarder dollar, jämfört med förra året förväntade 26 miljarder dollar. Enligt undersökningen sa 23 procent av de svarande att köpa gåvor till tjejer att de skulle köpa dockan som först slog hyllor för mer än ett halvt sekel sedan.

Shopkins, en uppsättning mini-samlarobjekt, är en nyare serie leksaker som tjejer kan förvänta sig. Fem procent av de undersökta shopparna sa att de skulle köpa varumärket Moose Toys miniatyrer nu i sin sjätte generations produktlinje.

Nära bakom är Spin Masters med fyra procent av de undersökta att de skulle ge det interaktiva husdjuret som kläcker från ett ägg.

För pojkar skulle 15 procent av köparna köpa Legos och 5 procent sa att de skulle köpa krigsposter, nästan 7 procent från 2015.

Katie Kirk, en försäljningsassistent i Toy Box i Eureka, sa att specialaffären inte säljer leksaker av Hatchimal-likheten, men hittills har försäljningen av böcker och spel en kategori som innehåller brädspel i träleksaker, Aarons tänkande kitt och fluffiga djurkuddar var i ledningen i år.

Videospelförsäljning på Gamestop i Eureka fungerade också bra eftersom spelare köpte virtuella verklighetssatser från olika märken och för mobila enheter och konsoler, enligt Adam Holt, en ledande associerad i affären.

Brown sa att läsarna i Humboldt County har länge historia att vara intresserade av områdets naturhistoria, en anledning till att han sa böcker som Humboldt av Kenneth M. Burton och Invention of Nature, en bok av Andrea Wulf om Humboldt namnge Alexander Von Humboldt som Scott sa garnered populariteten av en forskare som liknar Albert Einsteins popularitet under hans dag gör det så bra. Den senare, Brown sa, har sålt 88 exemplar hittills sedan den släpptes i augusti och namngavs Humboldt State University Book of the Year.

När man frågade om tävlingen från e-böcker, sa Scott att hans läsare föredrar den permanenta känslan av tryckt kopia och så långt som en gåva går: en handomslagen bok vinner för att man vill känna sig som ett mail till jul.

Följande är en lista över bästsäljande böcker och deras försäljningsuppgifter från Eureka; Försäljningen är för året: