De bästa flygpriserna du kan boka för reseavtal tisdag

De bästa flygpriserna du kan boka för reseavtal tisdag

Cyber ​​måndag och svart fredag ​​kan vara över, men den verkliga dagen för att göra super billiga flygningar är faktiskt tisdag efter Thanksgiving, enligt flygprediktionsapp Hopper. eller drömma internationella destinationer som Island eller Jamaica. Försäljningen, som löper fram till november när som helst mellan december och mars för mindre än $ 50, ger dig chansen att ta en sista minuten tillflyktsort för semestern eller för att få ett försprång när du bokar några getaways för nästa år. städer till San Juan, Puerto Rico börjar på $ 115 på ett sätt.

Du kan boka hemliga erbjudanden för ett resdatum som faller någonstans mellan 19 december och 23 maj, medan San Juan flygningar är tillgängliga mellan 16 januari och 2 mars och mellan 3 april och 17 maj nästa år. Du måste boka senast den 30 november för att fälla besparingarna.

Om du letar efter en tropisk tillflyktsort, så är det här för dig.

Budgetbäraren erbjuder för närvarande flygningar från New York John F. Green Airport till både Guadeloupe och Martinique i Karibien för bara 59 USD på ett sätt.

Affären är tillgänglig för flyg som avgår mellan december och februari, med platser som är tillgängliga på förstklassig basis, först till kvarn. börjar på $ 49 ett sätt.

Majoriteten av den internationella försäljningen gäller flygningar som avgår antingen från Orlando och Fort Lauderdale i Florida eller från New York.

Från Fort Lauderdale inkluderar några av de bästa erbjudandena $ 88 enkelflyg till San Juan, $ 94 enkelflyg till Cancun, 94 $ flyg till Mexico City, 124 USD envägsflyg till Jamaica Montego Bay och 94 USD envägsflyg till Kuba huvudstad i Havanna.

Från Orlando kan du flyga till Nassau i Bahamas för bara $ 69 en väg och till Havana för $ 94 en väg.

Under tiden kan de som reser från New York gå till Ponce i Puerto Rico för $ 138 på ett sätt, till Antigua och Barbuda för $ 164 på ett sätt, till Santo Domingo i Dominikanska republiken för 174 USD en väg till Grand Cayman Islands för 184 USD en väg, och till St Lucia på $ 204 ett sätt.

Du kan flyga från London, East Midlands och Edinburgh till destinationer som inkluderar Dublin, Basel, Barcelona och Bologna allt för under $ 12.

WOW Air

Även om en del av WOW Air Cyber ​​Monday-avtalet kan resenärer fortfarande få 40 procent av sina flyg till Island om de bokar före midnatt GMT den 28 november.

Resesökmotorer erbjuder erbjudanden

Vissa webbplatser som Expedia och Kayak är också ett bra ställe att hitta några av de bästa erbjudandenen som för närvarande finns tillgängliga. På flygbiljetterna för smartera flygresor på Expedia, erbjuder United Airlines för närvarande $ 84 runt resebyråer på utvalda inrikesflyg, medan America Airlines och Delta också erbjuder flygresor från Atlanta till $ 94 och $ 96.

Du kan också bläddra igenom Kayak Explore Tool och Skyscanner flyg jämförelsekarta för att se vilka städer runt om i världen erbjuder de bästa erbjudandena.

2017 Time Inc. Användning av denna webbplats utgör godkännande av våra användarvillkor och sekretesspolicy (dina personuppgifter i Kalifornien).

Pengar kan få ersättning för vissa länkar till produkter och tjänster på denna webbplats. Erbjudanden kan komma att ändras utan föregående meddelande.