De bästa billiga iPod-tillbehören för gåvor

De bästa billiga iPod-tillbehören för gåvor

Holiday Shopping gjort billigt

När semesterperioden ramper upp börjar folk tänka på hur de borde spendera sina hårt intjänade dollar. Folk tenderar att fokusera så direkt på sina iPhones och iPod Touches, vilket gör att många tycker att detta borde vara ett bra ställe att försöka utveckla bra semestergåvaidéer. Eftersom själva iPod inte är lika dyr eller permanent som någonting som en dator kan det vara bättre att fokusera på billiga iPod-tillbehör för gåvor till saker i strumpor eller små paket. Här är en titt på några av de bästa billiga iPod-tillbehören som kommer att fungera bra under trädet denna julsäsong.

IPod, särskilt iPod Touch och den nya iPod Nano, är en delikat teknik som tenderar att gå med dig på en mängd olika platser och förhållanden. Detta ger upphov till skador och trauma hela tiden, så många tror att den bästa iPod-centrerade presenten kommer att bli en iPod-fodral. Det här kan också vara ett väldigt billigt iPod-tillbehör, speciellt om du väljer ett av de snygga fallalternativen som också är mindre påträngande på casual iPod Touch-användning. Armbandet introducerades huvudsakligen för att göra det lättare att inkludera iPod i högaktiv aerob aktivitet utan att tvingas hålla den, där den sedan är fastspänd antingen till handleden eller bicep. Du kan spendera lite pengar på dessa iPod-armband, men för det mesta är de ett relativt billigt iPod-tillbehör som håller ett pris under femton dollar.

Bläddra genom flera iPodOptions

IPod-tillbehör från tredje part

Många av Apple producerade iPod-tillbehör har en hög prislapp tillsammans med deras pålitliga kvalitet. Många av de billiga iPod-tillbehören produceras av tredjepartsutvecklare, särskilt de iPod-tillbehör. Dessa iPod-tillbehör är vanligtvis delade mellan de som är strömadaptrar för att använda bilens cigarettändare och de som tillåter att iPod spelas över bilstereon. Om du letar efter ett överlägset billigt iPod-tillbehör kan du titta på hitta billiga iPod bil tillbehör som kommer att dubbla upp på dessa funktioner.

iPod 5 In 1 Billaddare En av de mest intressanta billiga iPod-tillbehören som också kan användas på iPhone 4 är en miniatyrmikrofon. Den här miniatyrmikrofonen kan snabbt anslutas till iPod och du får bättre inspelningsalternativ för röstmemon och andra iPhone-appar som spelar in ljud. Detta är en bra billig iPod-tillbehörsgåva om din användare ofta tar anteckningar med sin iPod Touch, till exempel för intervjuer. Priset är nere till bara några få dollar, vilket också frigör lite semesterpengar.

Köp för iPod TouchOne av de bästa sätten att verkligen spara pengar och sluta producera en uppsättning billiga iPod-tillbehör är att titta mot en iPod-tillbehörsbunt. Vad dessa buntar gör är att kombinera ett rättvist antal vanliga iPod-tillbehör tillsammans till ett reducerat pris. Dessa billiga iPod-tillbehör innehåller vanligtvis saker som laddare, synkroniseringskablar, hörlurar och andra enkla iPod-tillbehör som kommer att vara användbara för alla användare. Vad som är bra med många av dessa iPod-tillbehörsbuntar är att de ofta fungerar för många olika typer av iPod eller iPhone, så det kommer att vara bra för användare som vill ha dessa iPod-tillbehör till deras telefon också. Du kanske vill kolla in den iPod-tillbehörsbunt du vill köpa först för att se till om det här, men iPod Touch-buntarna kommer att sträcka sig över till iPhone utan problem.