De 8 mest upprörande gåvorna i Neiman Marcus julbok

De 8 mest upprörande gåvorna i Neiman Marcus julbok

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Daglig Vecko Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Nyheter Visningar Foton Gallerier Omslag Annonser Trend: GUN CONTROL Stephen Hawking East River Helikopterkrasch Nordkorea Odell Beckham Jr .

De 8 mest outrageous gåvorna i Neiman Marcus julbok De 8 mest upprörande gåvorna i Neiman Marcus julbok

Neiman Marcus laddar mer än BNP för vissa önationer att festa på Times Square på nyårsafton i årets utgåva av sin julbok.

Den berömda varuhuset lägger ut boken varje högsäsong, fylld med saker och erfarenheter som mest passar för de absurda rika. Visst finns det 10 hela sidor av 270 sidobok som ägnas åt objekt som kostar under 250 dollar, som en $ 180-serie domino eller en 14 karat guldpläterad Slinky. Men årets utgåva är att hylla och för de flesta av oss dagdrömmer om de super luxe gåvorna som butiken har lagt ut. Åtminstone ‘fantasiföremål’ åtminstone tjänar ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer.

Dessa är de åtta mest löjliga gåvorna i 2017 Neiman Marcus julbok.

1. Nyårsafton på taket på Times Square: $ 1,600,000

Ta 299 av dina närmaste vänner till en privat takterrass på Knickerbocker Hotel och ring i det nya året med höga drycker, en matmiddag och DJ. Alla gäster kommer sedan att tillbringa två nätter i 150 av hotellets främsta rum.

2. Smaragd och diamantring: $ 640.000

Denna Bayco kvadratskär, 9,15 karat ädelsten är omgiven av två rader med 6,25 totalvikt diamanter och satt i platina.

Den blåa av denna Rolls inspirerades av Comosjön. (Neiman Marcus)

3. Hans och hennes Rolls Royce bilar: $ 439,000 och $ 445,750

Vem köper bara en Rolls? Dessa exklusiva V 12 Rolls Royce Dawn Drophead Coups är ‘tydligt annorlunda’, enligt NM, och utformade efter sina inspirationer: Comosjön (blå) och Saint Tropez (orange).

4. Matchande safir och diamantarmband och halsband: $ 222,000 och $ 278,000

Varje Oscar Heyman-stycke är täckt av rosa, lila, blå, grön och gul safirer och diamanter av olika stycken och storlekar. Armbandet har 45,4 karat smycken och 11,5 karat diamanter. Halskedjan drygt 78 karat safirer och nästan 11 av diamanter.

Flyga första klass till Frankrikes Champagne-region, bo på ett trevligt hotell och äta en 12-rätters middag på din första natt utomlands. (Neiman Marcus)

5. Champagne gör resa till Frankrike: 150.000 dollar

Flyga första klass till Frankrikes Champagne-region, bo på ett trevligt hotell och äta en 12-rätters middag på din första natt utomlands. Sedan ska du gå på en helikoptertur i vingårdarna, en måltid på en restaurang med Michelin-stjärna och koppla av i en chateau före den grusiga resan hemma, med 84 flaskor sprit (24 personligt inskriven).

6. Butler bunny brosch: $ 98,000

Denna diamant-, rubin-, safir-, platina-, gul- och rosa guldbrosch från Raymond Yard visar en tux-kanin som bär en dryckbricka och ishink kanske till bäraren eller någon annan villig att släppa nästan 100 000 dollar på en stift.

Jet off till afrikanska landet Zambia med en vän och turnera en smaragdgruva. (Neiman Marcus)

7. Smyckebutik i Zambia: $ 300.000

Jet off till afrikanska landet Zambia med en vän och turnera en smaragdgruva och njut av sightseeing vid Victoria Falls innan du flyger till London för att hjälpa juveleraren Stephen Webster att göra en smaragd till bärbar konst. Gå till middag med juvelern och hans fru innan du går hem till en sparkly, en av en snäll present.