De 8 mest oavsiktligt skrämmande juldräkterna

De 8 mest oavsiktligt skrämmande juldräkterna

Att se hur det är ett otroligt smalt spektrum av socialt acceptabla juldräkter, de flesta kläder inte i dumma kostymer på julafton. Tänk på det: du har jultomten, fru Claus, kung Herodus, hon Krampus, mugghönsbull, fru King Herod, och det är det verkligen.

Men kostymföretag strävar utan tvekan om att halloweenisera julen och överför alla möjliga aspekter av semestern till en olyckligt skrämmande hög av terrorskräp. Titta på den här tiden nästa år, kommer du att se ‘Bride of Frankincense’ och ‘Sexy Myrrh’ decking hallen i ditt stadsdel party crapola emporium.

Det är vettigt när man tänker på det är alla nötknäppare dödögda tysta skrikare. Skulle du bygga en sexfot lång mördare Zuni fetish docka? Självklart inte. Bär en massa gröna. Bom. Don t oavsiktligt dekorera din outfit med frågetecken eller mofos kommer att fel dig för The Riddler. Detta är inte en raketvetenskap. Med det i åtanke är vi osäkra på vad Saturnine tvångar körde någon för att göra den här skiten:

Maskinteksten gjordes av designerns egen nutsack.

Ja, just det. Det är American Horror Story: Murderbread House.

Okej, vi kommer bara att kasta det här ute: om du känner någon som äger en av dessa och inte har puckelpartier som är scorade till Chipmunks ‘julsång i hans eller hennes garage, ring den grymma polisen just nu för att du’ Jag hjälper till att rensa upp ett ton kalla fall.

Om polisen kommer imorgon, kommer de också att kunna lösa ditt mord.

Och kom ihåg: Santa ser dig inte när du sover. Nej, han måste först hoppa någon främling i en gränd och stjäla sina jävla ögonbollar.

Och nu vet du hur de gör tranbärsås.

För mer festlig terror från Adam, kolla in de 11 mest oavsiktligt skrymmande julprydnaderna och 10 juldekorationer som kommer att spåra dina drömmar.