De 7 största sakerna någonsin gjort

De 7 största sakerna någonsin gjort

En kom ut utan problem, men den andra var tvungen att ta bort med tång. Detta gjordes bakom en skärm medan (enligt Hamlin) manliga agenter stod i närheten och skrattade åt henne.

Här är vad Transportation Security Administration hade att säga för sig själv:

‘TSA stöder de involverade officerarnas noggrannhet när de agerade för att skydda passagerarna och besättningen av de flygningar som avgår från Lubbock den dagen. I framtiden kommer TSA att informera passagerare om att de har möjlighet att lösa larmet genom en visuell inspektion av artikel i stället för att ta bort objektet i fråga. ‘

Vi antar att den visuella inspektionen slår händerna på tillvägagångssätt. Även om det bara är en fråga om tiden tills Al Qaida utvecklar någon form av giftiga nanodartiklar som kan skjuta ut från dessa piercingar och döda alla ombord. Eller åtminstone det som håller på att hända i den drömmen vågar vi inte berätta för terapeuten om .

Agenter sökte tillhörigheterna hos både Matthew och hans mamma. När mamman gick för att trösta det upprörda barnet fick hon veta att han skulle komma tillbaka. Eftersom du vet, det säger helt och hållet här på skärmen, han gillar att skjuta sex dudes på en bank i Reno.

Men hej, vi har hört talas om småbarns självmordsbomber innan, eller hur? Det kan hända. Och verkligen kan du någonsin vara försiktig?

Ja, det kan du. Till exempel om du inte bara stannar ett spädbarn i linje, men du stannar ett spädbarn från att flyga, eftersom han igen uppträder på ingen flygelista.

‘Tyvärr, men du måste lämna det med oss.’

Föräldrarna har upprepade gånger hållit upp (eller missade flygningar helt) och väntade på att få pass och annan dokumentation som faxades in för att bevisa att deras ett år gammal inte var en liten terroristmastermind. Allt vi behöver för att ta planet är en smörkniv. Och piloten. ‘

Gilla den här farliga mordet.

Men vad var den där galen mannen som försökte smyga flygplan utfärdat silverware genom säkerheten? Varför kunde han inte väntat få en med sin måltid, som en vanlig person?

Tja, flygbolaget utfärdade det till honom. För att han arbetar för dem. Som pilot. Och allt detta hände medan han stod där i full pilotuniform.

Hänga dig om det. Om den här mannen var en terrorist och tänkt att flyga ett plan i en byggnad behöver han inte en kniv för att komma in i cockpiten. De betalar honom för att sitta där.

Fråga bara Lona Dunlap. Hon hade en förstärkt fotled och var på kryckor. Så vad gjorde hennes vänliga lokala TSA screener? Han tog bort sina kryckor och tvingade henne att stå på sin förstörda fotled och orsakade två frakturer. Lona tittar på hennes juridiska alternativ, och TSA säger att det tar sådana påståenden ‘väldigt seriöst’.

Sedan finns det en historia om en kvinna som på grund av barndomspolio behöver behållare, kryckor och en rullstol bara för att komma runt. Hon var blockerad från att flyga om hon inte släppte byxorna bakom ett ark i en offentlig terminal.

Det låter som om de skulle behöva stå upp för att göra det, vilket tycks vara omöjligt för någon i en rullstol. Men hur är det med barnen? TSA tillåter självklart att mängder babymat ‘rimligt under resans längd’. ‘Rimligt’ är nyckelordet.

Kan du se vad som ska gå fel här?

Anand V. Soni och Arati Pratap reser med en 10 månader gammal från Chicago till Manchester, NH. Detta var i februari och de var rimligt ljusa människor, de antog att det kan finnas några förseningar som flyger mellan två platser kända för snö i mitten av vintern. Så de tog med sex burkar eller så om Gerbers och 20 uns av formeln, som en TSA-anställd. Övervakaren över skift överens. De fick höra att de behövde en läkares anteckning för att få så mycket mat.

Raed Jarrar letade bara på att komma på sitt flyg. Irak-projektdirektören för Global Exchange är trots allt en ganska upptagen kille. Och att vara en politisk kille och allt det, hade han en T-shirt på arabiska och engelska och sade att ‘vi kommer inte vara tysta’.

Det här är de situationer ironi uppfanns för.

Mannen drogs ur raden och ifrågasatte eftersom T-tröjan hade arabiska på den, vilket han fick höra var att ha på sig en T-shirt som säger ‘Jag är en bankrånare’ till den lokala filialen.

De skulle inte låta honom flyga om han inte täckte det arabiska manuskriptet med en annan T-tröja, som de tänkte skulle kompensera de magiska planen som förstörde krafterna i de silkescreenade bokstäverna.

Därefter finns det Ahmad Farooq, en kanadensisk medborgare som startade ett flygplan för att utföra sina kvällsböner. Till TSA: s kredit var det flygbesättningsmedlemmen som ringde det och TSA-agenterna på flygplatsen insåg att det var retarded (men insåg det inte i tid för att få honom tillbaka på flygningen, som tog av sig utan honom och strandsade honom i Denver).

Naturligtvis kände inte flygbolaget sig dåligt för att faktiskt betala för Farooqs returflyg nästa dag, eller kostnaden för hotellet stannade han fram till nästa flygning. Det minsta som de kunde ha gjort var att skicka hem hem med en fri låda med beslagtagna knivar. Eller en T-shirt.