De 7 mest olyckliga folk som någonsin levt

De 7 mest olyckliga folk som någonsin levt

Vänta, sa vi en gång i livet? För fyra år senare, den 7 juli 2005, råkade de vara i London under den värsta terrorattacken i sin historia. En serie bomber exploderade över stadens transitsystem och dödade 52 personer.

Vid denna tidpunkt kan de ha blivit förbannade eller, värre, att de omedvetet starred i en actionfilm som höll på att göra shitty uppföljare. Men, du vet, New York och London är båda massiva städer och verkligen är oddsen att minst en familj skulle hända att vara på båda ställena på de ödesdigra dagarna. Höger?

Nyheter berättar att paret ‘vägrade att skära ner sin semester’ efter Mumbai-attacken. Det är svårt att inte föreställa sig dem som Clark Griswold, skrikande ‘nej! Inte den här gången! Vi tog denna jävla semester och vi kommer att njuta av det, jävla det.

Där tog hon inte bara samma dåliga förmögenhet utan också kaptenen på den olympiska, en Edward J. Smith. Då var det ett isberg och du har sett den filmen. Nu vet vi vad du tänker på. Det är knappast otur att hon var på två båtolyckor när det var samma kapten båda gångerna. Klart var han problemet, eller hur?

Du förstår, Jessop gjorde det till en av Titanics livbåtar och kunde bara titta på när världens största metafor glömde under vågorna och satte scenen för James Camerons skuffande uppföljning till True Lies.

Skriv in Robert Todd Lincoln, son till Abraham Lincoln, vars fötter aldrig växte till omänskliga proportioner, men han lyckades få en viss berömmelse, främst genom att hjälpa Grim Reaper plocka bort ett antal amerikanska presidenter.

Robert Todd var 21 när hans far mördades. Senare huggade han ut sin egen politiska karriär och belönades med sekreteraren av krigstjänsten under James Garfields anställning. I 1881 uppmanade Garfield bara fyra månader till konserten Lincoln på en jakt till New Jersey. Innan man kunde stega på tåget blev Garfield gunnad ner, barmhärtigt räddad från en resa till trädgårdsstaten.

Döden tog en semester i tjugo år men skulle spåra Lincoln ned tredje gången, i Buffalo, New York. Han var där på inbjudan från den nyligen valda William McKinley, som tänkte om han fick drabbas av några dagar i Buffalo, så tog han så många fattiga bastarder som möjligt med honom.

Visar sig att McKinley var nästa presidentmål på Deaths list, medan en mördare sköt McKinley två gånger. Lincoln såg inte personligen den här, men var i rummet och hörde skotten. McKinley dog ​​åtta dagar senare från hans sår.

Men det kan hända med någon, eller hur?

Faktiskt nej. Hon är den enda som någonsin drabbas av en meteorit. Allvarligt finns det inget annat fall i inspelad historia.

Fru Hodges ‘lycka ändrats nästan när hon insåg att hon hade ett sällsynt småbarnsformat fragment av potentiella pengar på hennes vardagsrumsgolv. Det här ljuset brändes omedelbart av svärmar av människor som ville hävda meteoriten för sig själva.

Förenta staternas flygvapen, som abonnerar på den filosofi som blir krossad av något dyr, betyder inte äganderätt, helikopterade in och tog rocken, förmodligen mooning Hodges och wagging deras dicks när de flög bort.

Eugene Hodges, fru Hodges make, anställde en advokat och fick tillbaka den. Med $ 5 000 erbjudanden som kommer in, försökte deras olyckligtvis namngivna hyresvärd Bertie Guy försäkra sig om att täcka skadorna till huset.

De juridiska striderna, allmänhetens uppmärksamhet och svindlande erbjudanden blir äntligen för mycket för Hodges och hon donerade meteoriten till Alabama Museum of Natural History. Vi tycker om att hon torkade hennes röv med det först.

Han slogs av blixten. Sju gånger.

Statistiskt sett blir blixten tre tusen till en chans. Därför kommer träff sju gånger är ungefär tjugo två septillion till en. Det är 22.000.000.000.000.000.000.000.000. Till 1. parkera ranger i Virginia Shenandoah National Park. Han blev faktiskt slagen av blixten sju olika freaking tider.

Vissa ‘forskare’ teorierar att Sullivans yrke som parkrangerare i ett område som är benäget för åskväder kan ha något att göra med hans problem. Vi föredrar att tänka på honom som en oupptäckt X Man med den värsta supermakt någonsin.

Sullivan blev först slagen 1942 under ett utkikstorn. Bulten gick in i benet och lämnade sin storå och sköt tånageln i rymden. Sullivan har också slagits under körning ner ett berg, fiske och insidan av en rangerstation. Du måste undra om det finns något som är fel med dig när blixten söker dig inuti byggnaderna. Det satte sitt hår i brand och Sullivan bestämde sig för att bära en vattenkruka med honom vart han än gick. Tre år senare slog han sig i fotleden och eftersom vi är ganska säkra att anklar inte slår i brand var vattnet värdelöst.

Då, när hon var 18 år, var Rogers med en kompis på ett kryssningsfartyg som tog bilder. Hon backade upp lite för långt och föll över räcken i havet. Hennes vän sprang för att få hjälp men släppte och knackade sig omedvetet. De tre stoogesna målte en vägg i närheten men var för engrossed i deras slapstick rutin för att hjälpa. Efter att ha återvunnit medvetandet fick Rogers ‘vän båten att vända och plocka upp henne.

År senare gick hon ner på gatan med sin son som plötsligt skrek: ‘Mamma, rolig fågel!’ vid vilken tidpunkt en bat grep hennes knullande hårbotten. Panicked började hon fräckt knacka på dörrar för att få hjälp, men varje gång någon svarade på dörren bestämde de sig för att skrika var ett bättre sätt att spendera sin tid. Skrikerna ångrade sig och förvirrade fladdermusen, som började pissa i håret och skrapade hårbotten.

Gråtande och desperat, en bekant gav äntligen Rogers nycklarna till sin bil så att hon kunde driva sig till veterinären. Bekantskapet valde att inte köra Rogers själv eftersom det är så roligare på det sättet.

Några dagar senare var Yamaguchi på sin handledare och regisserade honom med berättelsen om hans nära miss med den här mytiska stadens förångande superbombe. Och precis som han försökte förklara för sin chef att det är omöjligt att sälja bilar i en stad som bokstavligen brann, var det det tydliga ljudet som få män på jorden, men Yamaguchi skulle ha känt igen: en annan atombombs , igen detonerar bara två miles away.

Yamaguchi överlevde inte bara (medan han på något sätt inte fick några supermakter från provet) men lever fortfarande idag i en ålder av 93. Yamaguchi använder för närvarande denna tragedi för att upplysa människor om farorna med atombomber. Han har skrivit böcker om hans erfarenhet och är en anti-nukleär protester, men det verkar som att han är den där killen där ute och säger att vi inte borde oroa dig för nukes, för att du verkligen kan gå bort från den där skiten.

Kolla in mer från Alex Cipriano på sin examinator sida.

För män som gjorde sin egen fördömda tur, kolla in 5 verkliga soldater som gör Rambo ser ut som en fitta. Och missa inte den senaste klassiken från TAM!, Fanboys, sätta fasor på ‘våt dröm’.