De 7 bästa filmerna om Groundhog Day

De 7 bästa filmerna om Groundhog Day

‘Groundhog Day’ (1993)

Phil Connors (spelad av Bill Murray) är en högmodig lokalnyhetsreporter från Pittsburgh. Han är tvungen att täcka den årliga Groundhog Day firandet i Punxsutawney, Penn., Mycket till hans chagrin. Hans förakt för ‘hick’ -staden och dess folk får honom fast i en tidsling, där han är tvungen att återuppleva sin eländiga 2 februari om och om igen, förankrad genom att vakna upp till Sonny Cher s ‘I Got You Babe’ varje morgon. Ännu värre? Han är den enda personen som är medveten om att det finns en fast tidslinga.

Till sist bryter Connors stavningen genom att acceptera sitt öde och omfamna allt som Punxsutawney har att erbjuda. Han ger den bästa sändningen någonsin den måttliga morgonen den 2 februari, förvirrande sin producent Rita (spelad av Andie MacDowell) med sin tilsynelatande över natten omvandling. De blir omgående förälskade och vaknar den 3 februari tillsammans.

‘Groundhog Day’ (1993)

Phil Connors (spelad av Bill Murray) är en högmodig lokalnyhetsreporter från Pittsburgh, som är tvungen att täcka den årliga Groundhog Day-firandet i Punxsutawney, Penn., Mycket till hans chagrin. Hans förakt för ‘hick’ -staden och dess folk får honom fast i en tidssling där han är tvungen att leva sin eländiga 2 februari om och om igen, alltid vakna upp till ‘I Got You Babe’ som spelas på en klockradion . vänta.