De 6 största julen F

De 6 största julen F

Som en del av sin festliga marknadsföringskampanj planerade TGIF att flyga dessa dronor över par i hopp om att få dem att kyssa, eftersom det inte är något mer romantiskt än aeroboter som vanligtvis reserveras för brutala krigföring. Tyvärr bestämde den anonyma piloten att vara en massiv show offy dick för pressen och slutade krascha in mot fotografen Georgine Benvenuto, som förmodligen nu överväger ditching public relations arbete i utbyte mot att täcka inbördeskrig och kärnolyckor.

TGI Friday ‘s

Drons blades slutade skära lite av näsan, men åtminstone TGIFs droneprogram har blivit suspenderat. På plussidan kan kunderna nu äta sin mat utan att riskera sina liv. militär.

Nordkorea hotar att bomba Sydkorea. Över ett julgran

Nordkorea har inte det bästa förhållandet med någon, men det är särskilt ansträngt med Sydkorea. och Kuba kan begrava hatchet en magisk decembermorgon, något som är möjligt, eller hur? Det är därför, för denna festliga årstid, bestämde söderna att bygga ett 30 fot julgran nära gränsen för att symbolisera fred mellan de två länderna. Awww.

Trädet är inte mer än ett radiotårn som årligen pryds med ljus och en gigantisk stjärna. Det handlar om så farligt som ett träd. Men eftersom de förbjöd ironi på 1960-talet anser Nordkorea det som en ‘föraktlig handling av psykologisk krigföring’ och en ‘madcap confrontation racket’, en quip som troligen lät bättre deras huvuden. Till sist blev Syden tvungen att ta ner den, för att få nuked över en juldekoration är inte värt det. Det är inte som om det var något riktigt viktigt, som en Rogen / Franco-film. Helvete, de flesta av din klientell är höga på dopamin och godis. Bara kasta lite falsk snö ner, lim några plasthuggare till en hund, klä en hobo som Santa Claus och hyra en livräddare för att förhindra dig från att drunkna i den nyinställda pengarpitten. Eller, du vet, kanske kasta lite insats, för det visar sig att människor inte gillar det så mycket när du lovar det här: ‘ Det är rätt! Cola för alla! Koks så långt ögat kan se! ‘Den Magical Journey, som ligger nära Sutton Coldfield i England, lovade brittiska familjer ett’ vinterunderland av magi och drama ‘och medan vi inte är säkra på hur mycket magi det fanns I luften upplevde besökarna definitivt en släde av drama. Bland de attraktioner som erbjuds av parken var chansen att åka på ett ‘tåg’ (läs: ‘Golfvagn med traktor’), vara begåvad oöppnad dollaraffärsavfall från en grotta som tydligen bemannas av ledande karaktär från Bad Santa och kö i timmar. För att vara helt rättvis, det är det som passar för en vit knäcka rida där borta.

Ägarna ansåg dåliga väderförhållanden för att hindra dem från att slutföra installationerna i tid eftersom ‘vår hund åt hela parken’ inte låter för övertygande. Därför fick parken så många klagomål att det var tvunget att stänga dörrarna efter en dag, efter att ha tagit några dagar för att få sin skit ihop och arbeta av baksmälla, öppnade parken i ära och majestät, bara för att stänga igen några veckor senare, den här gången för gott. Förhoppningsvis.

Santa Hitches a Ride i en polisbil, Traumatizes Kids

I en tid där det blir hårdare och svårare att lita på polisen, hittade poliserna i den brittiska staden Aberdare den perfekta lösningen: att hjälpa till att fira julen själv under en parade full av att älska barn och deras familjer. För att Scotland Yard äntligen nabbed den elven missbruker, midnatt kakor stjäl bastard. De är också fasta med vad som kallas det fulaste juleträdet i Amerika, efter att stadsarbetare bestämde sig för att inte gå till trädgården eftersom de fruktade att lastbilen skulle fastna i lera. I stället tog de bara den första vaguiga träd som såg ut som de kunde hitta, men de kunde lika bra ha tagit en hink med lera.