De 6 mest skrämmande sätten Popkultur har missbrukat jultomten

De 6 mest skrämmande sätten Popkultur har missbrukat jultomten

Det är saken, inte bara kan någon använda Santa, men folk litar fortfarande på honom. Ja, barn litar på honom. Plötsligt är det ‘Mamma, kan jag få en koks?’ ‘Mamma, kan jag ringa 1 900 raps?’ ‘Mamma, kan du hämta mig en kartong med Lucky Strikes?’

Oh, ja, det är inte Photoshop. ‘Barn, om cigaretter verkligen orsakade cancer, skulle Santa röka dem?’ Jo vi antar att han skulle, eftersom han är odödlig men vi tror inte att det var budskapet.

Och för dem som inte kan utfärda brevet från Santa, är här höjdpunkterna: ‘En gåva som. . . ger nöje till varje näsa, både stor och liten, är sällsynt faktiskt. En sådan gåva är Lucky Strike. ‘

Således om du är i Japan och vill ha din KFC-fix för jul, har du bättre gjort din bokning med kolonel Sanders Claus veckor i förväg. Ja, i Japan behöver du reservationer. På KFC. Nick Merchandising Bonanza

Självklart, om du kan tjäna pengar med Santa som din obetalda gå till talesman, varför inte gå fullt monty och bara marknadsföra mannen själv? På det sättet kan man köpa ovanstående Santa-toalettsits och låtsas som att de ‘shit’ ner på Santa’s nacke. Snabb, någon skriver en carol om det!

A. Sandman tycker Santa är för dumt för att komma ihåg att jul är snällt av hans sak;

B. Santa är uppenbarligen en Time Lord, som han påstår vara 1600 år gammal;

C. Alla, inklusive Seal Men, är en kristen i Kirbys värld, för hela anledningen till att de började kasta ner var att deras jul sugde;

D. Santa är uppenbarligen så dum, eftersom Seal Men är pissed off på grund av att det är kammarens bröst, om du inte såg bröstvårtan där. Vad är inte att älska? Det finns något för varje diskriminerande löv av kroppskonst och geek. Gå in i en fistfight i en bar, riva din skjorta bort och den kampen är över. Det går inte att slå Yoda Claus.

Okej.

Det finns egentligen tre steg av mognad för en pojke i västvärlden. Det är scenen när du först tror på Santa, scenen när du upptäcker Santa är inte riktigt och scenen när du får reda på att Ron Jeremy spelade som en jättehoppig jultomten i en julporno.

Varför gör vi det här? Varför söker vi ständigt ut sätt att bryta mot de saker som hjälpt oss att göra vår barndom stor? Varför känner vi behovet av att blanda kön med allt som av rättigheter ska lämnas åtskilda, precis som om du inte försöker sätta chili och glass i samma skål?

Ooh. vänta. Vi måste prova något.

Aha okej. Nej, lägg inte chili och glass i samma skål. Precis som du inte sätter Santa i den nakna skålen. Ändå gör en Google Image Search för ‘Santa Claus’ och du får det här. Vågar du att fortsätta sökningen? För att du i slutändan kommer hit här:

Hej, visste du att det är en video som heter jul på sommaren? Och att det stämmer överens med en tjej som heter Summer? Och den här julen är hennes hund?

Men ingenting hittade vi toppar den här tyska filmen:

Så. du konservativa typer där ute protesterar varje gång du fångar en detaljhandelskedja som inte vill önska varje kund en god jul, du som klagar på att kommersialisering har tagit bort sitt religiösa sammanhang. visste du om den bi sexuella remmen på tre sätt Santa porr?