De 6 coolaste sakerna som sagt av soldater innan man dödade människor

De 6 coolaste sakerna som sagt av soldater innan man dödade människor

Abaroa var en boliviansk superhjälte under Stilla kriget mellan Chile, Bolivia och Peru. Efter en standoff med Chile i Slaget vid Topater, blev en skadad och outnumberedd Abaroa uppmanad att ge sig upp. Enligt bolivians historia var han ute av ammunition och nästan död, men vägrade fortfarande att ge upp kampen. Abaroa svarade: ‘Överlåtelse? Din mormor borde ge upp dig, du skingrar! ‘Och nej, den här frasen får inte något i översättning. Även på spanska betyder det. Abaroa var omgiven och mötte viss död, och med sina sista ord skrek han: ‘Din mamma!’

I 634 mötte det östliga romerska riket med soldater från Rashidun kalifatet. Bland dem var Zarrar Ibn al Azwar, en man vars namn bara kan uttalas ordentligt med en munnen av blod och rasande skum. Trots att det var ett krigsbrottsers oinspirerande jobbtitel, när ett krig bröt ut, var Azwar där ute på slagfältet för att förstöra andra människor på en lite mer barmhärtig väg än att granska. Han var så jävla krig galen, att han ofta gick in i strid utan rustning, följaktligen hans smeknamn, ‘den halvt nakna krigare’. Under slaget vid Ajnadayn blev muslimerna överträffade taktiskt och kom fram med en idé som dum som det var helt effektivt: döda var och en av dem, en i god tid. Muslimerna inledde en serie dueller mot byzantinska officerare, vars fåfänga inte skulle tillåta dem att sätta ner utmaningar, även efter att ha hört Azwar som Lord, freaking Humongous: ‘Jag är döden av de bleka ansiktena, jag är romerska mördare, jag är Skuret skickade på dig, jag är Zarrar Ibn al Azwar! ” Är du arg, bro? ‘

Det var tydligt att kriget i Irak inte gick precis som George W. Bushs bitchinpartybannar annonserade. Men det skulle vara en förolämpning mot den amerikanska militären att ignorera de monumentala bollarna som den måste ta för att gå till en plats som Bagdad och berätta för de små Fonziesna att chill. En sådan bollinnehavare är General James N. Marine Corps. Mattis är väl ansedd för sin intelligens och empati, men ännu mer ansedd för sin galna cowboymunna. Under 2005 pratade han vid en allmänhet händelse och öppet tillåtet:

Egentligen är det mycket roligt att slåss. Du vet, det är ett helvete. Det är roligt att skjuta några människor. Jag kommer att vara direkt med dig, jag gillar brawling. Du går in i Afghanistan, du har killar som slår kvinnor runt i fem år, för att de inte bär en slöja. Du vet att killar på det sättet har ingen manlighet kvar i alla fall. Så det är ett helvete mycket kul att skjuta dem.

Via Wikimedia Commons

‘Jag’ ska slå en häst; Jag bryr mig inte. ‘

Under våren 2003 träffades Mattis med de nyligen besegrade militära ledarna i Irak och gick in i rummet med det bästa intro denna sida av professionell brottning, med jovialt uttalande: ‘Jag kommer i fred. Jag tog inte med artilleri. tvingar som en enorm röd kondom. Marine i historien. styrkor bröt igenom den kinesiska blockaden, inte bara frigöra sig från belägringen utan orsakade stora olyckor under vägen. Och kanske mer irriterande en följd: Chestys kärlek till krig var cementerad ännu mer. Seriöst läser sin Wikipedia-sida som en Captain America-komiker, och hans citatavsnitt ensam gör Spartansna som romantiska poeter. Vår favorit: När vi ser en flamthrower För första gången frågade Puller, ‘Var lägger du bajonetten?’ ‘Jag menar att jag kan räkna ut hur man exploderar honom själv, men hur stötar du killen när du släcker honom i brand?’

Jag, Sultan, Mohameds son, Solens bror och mån, sonson och vicegerent av Gud, suveräna för alla kungarikar: Makedonien, Babylonien och Jerusalem, övre och nedre Egypten: kungarnas kung, härskare över allt som finns ; extraordinär oövervinnlig riddare; konstant väktare av Jesu Kristi grav; Guds förvaltare Hopp och tröst hos muslimer, förvirring och stora kristna protester, beordrar er, de zaporozhiska kosackerna, att överge mig frivilligt och utan någon form av motstånd och tillåta inte att jag besvärar mig med dina attacker!

Det här var texten han kom tillbaka:

Zaporozhians till den turkiska sultanen

Du turkiska Satan, bror och kamrat till den fördömda djävulen och sekreterare till Lucifer själv! Vad fan av riddare är du? Djävulen, och du och din armé sväljer [det]. Du är inte anpassad för att få kristna söner under dig, vi är inte rädda för er armé, och vi kommer att slåss mot dig på land och hav. Du babylonska bussjung, makedonisk mekaniker, ölbrygger i Jerusalem, Alexandrins getskinnare, svinhärd övre och nedre egypten, armensk gris, tatarisk get, kamenetshängare, podolisk tjuv, sonson av den onda ormen själv och buffoon av hela världen och nättervärlden, vår guds dår, svins snude, mare s ], slaktarens hund, odödad panna, får djävulen ånga din röv! Det är hur kossackerna svarar på dig, din otäcka glob av spott! Du är otjänlig att styra sanna kristna. Vi känner inte till datumet för att vi inte har en kalender, månen är på himlen och året är i en bok, och dagen är densamma med oss ​​som med dig, så gå och kyss vår [rumpa] !

Sultan Mehmed IV hade tydligt ingen aning om vem han bröt med. Kosackerna gjorde lite mer än våldtäkt och plundring professionellt, och i deras stillestånd involverade de flesta av deras hobbyer att förbättra förbättringen av rapematik och pillagologi. Kossackerna tog långt ifrån att skrämma sig, som en bra ursäkt för att festa som något av en Pirates of the Caribbean-film. Den ryska målaren Ilya Repin avbildade penningen av deras omsorgsfullt formulerade, starka svar här: