De 6 coolaste sakerna du kan göra med ditt döda kropp

De 6 coolaste sakerna du kan göra med ditt döda kropp

När mannen i South Londons Joanna Booth dog dog gjorde hon vad vi hoppas att våra nära och kära gör för oss: hon lade sin aska i hagelskal och dödade alla icke-mänskliga saker i sikte.

Hennes man, James, var en expert på vintage hagelgevär innan han släppte in i en matförgiftad inducerad koma i 18 månader och gick därefter bort vid 50 års ålder. ‘Det var inte hans döende önskan’, sa Joanna, ‘men jag kom ihåg det han hade läst någonstans att någon hade fått sin aska lastad i patroner och han tyckte att det var väldigt roligt. ‘

Med skämtet flera tusen steg för långt gick hon till en hagelgevärspatrontillverkare och hade en liten bit av James proppade i 275 12 gauge hagelgevärskal. Joanna hade då kulorna välsignade av rektor Alistair Donald (en lokal skottkyrkans minister som i processen visade att kyrkan är fantastisk).

Med den nyfärdiga, nyignerade James fyllde kulor tog Joanna och 20 nära vänner till en fastighet i Aberdeenshire, Skottland där de fortsatte att skjuta varje djur de såg. Vid dagens slut var kulorna tillbringade och Mother Nature hade äntligen lärt sig att inte knulla med japanskt tuppslagsslag av James och Joanna Booth: 70 partridges, 23 fasaner, 7 ankor och en rev föll den dagen.

‘James skulle ha velat jag göra det här.’

Du dör i händerna på ett brutalt gänggäng. Din bästa vän / bror / pappa tar på gatorna i namnet vigilante hämnd. Slutligen konfronterar han gängledaren på en takterrass och säger: ‘När du kommer till helvete, berätta’ em skickade Bobby dig. ‘Då skjuter han honom med ett hagelskal från din aska.

Brittiska företaget Heavens Above Fireworks och den kultljudande, Kalifornien-baserade Angel’s Flight ger dig möjlighet att behandla din död som ett kinesiskt nytt år genom att blanda din aska med brännbart pulver som ger dig den spektakulära utsändningen du kanske eller inte kan förtjäna.

Det finns olika paket du kan välja mellan, så att du kan skräddarsy din bildskärm så att den passar din personlighet bäst. Himlen ovanför ‘s’ Simple Farvel ‘och’ Gentle Farvel ‘-paket erbjuder en elegant, högtidlig och dämpad visning av morter som startar raketer i luften och exploderar härligt, ett lämpligt sätt att hedra någon som levde hela sitt liv i ständig rädsla för att vara tyst märkt som ‘Showy’ och ‘A big fat attention whore.’

Men när det gäller att tänka på alternativa sätt att avhända en död kropp gör hon mafiosos runt om i världen avundsjuk på hennes konstnärskap. Jarvis har påbörjat ett projekt för att avyttra aska på ett sätt som ‘förlänger dödsceremoni [sic] för att ge mer tid att komma till rätta med förlusten.’ Och med det betyder hon saker som att göra pennor ur din aska.

Med hjälp av kremerade rester, eller ‘Cremains’ kan en död kropp producera 240 pennor, men garanterar att du kommer att vara död långt innan du och din sorgande familj får chansen att bryta dem alla i den mest morbidiska episka pennakampen som någonsin spelats in.

Lådan med blyertspenna kommer med en inbyggd skärpa så att blyertspenna faller tillbaka i lådan och lämnar din familj med en urn som har mer gemensamt med golven i närheten av papperskorgen i varje grundskolklassrum än en mänsklig kropp.

När en kropp har blivit kremerad (eller ett hårlås erhålls) utförs LifeGems forskare vetenskap överallt. Först placerar de separerade aska kolterna i en illaluktande smältdegel som också kan ha varit en skrämmande artefakt som finns på Auschwitz-våningarna, förekomstserienummer och alla.

Denna smältkropp värms sedan till cirka 3000 grader Celsius, vilket omvandlar kolet till ren grafit. Denna grafit placeras sedan i en diamantpress som replikerar värmen och trycket som alstras av jorden för att bilda en diamant.

Dessa är molekylärt identiska med naturligt förekommande diamanter och innehåller alla samma egenskaper. Detta kommer att hjälpa oerhört när din familj oundvikligen pensionerar fackmannen för ölpengar.

Men bara ta vårt ord för hur värdefulla dessa saker kan få. Långt liv lånade LifeGem 10 hårstrån från Ludwig van Beethovens huvud från en kändishårsamlare och pressade den till en diamant som värderades till $ 1 000 000.

En diamant är det starkaste ämnet på jorden och när det skärps korrekt kan det också vara en av de dödligaste. Få dem att ta din diamant till designern Tobias Wong så att han kan skärpa ditt nyskapade visage till ett bärbart redskap för blodbad och förödelse. En diamant så skarp att den kan skiva rakt ner till benet. Man, skaffa det för din son, efter att du har blivit (igen) brutalt slagen av en brottschef. Han kommer vara 90% av vägen till en superhjälte.

Om du någonsin sett The Matrix kan du ha överhettat Morpheus förklara för Neo att ‘människokroppen genererar mer bioelektricitet än ett 120V batteri och mer än 25000 BTU’ s kroppsvärme. ‘ Som fördröjd som vetenskapen bakom deras mänskliga kraftverk var några europeiska krematorier gör idén verklig.

Dukinfield Crematorium i England hade ett problem när det gällde att bränna sin färska grödor av kroppar: De kunde inte ha råd att utföra sina kromatiska uppdrag samtidigt som de döda sörjande sörjer varma inom kapellet. Deras lösning var en kontroversiell som de föreslog att den energi som gavs skulle återvinnas för att driva kapellens panna och belysningssystem. Systemet skulle fånga värmen som släpptes av både ugnarna och de döda, sedan skicka dem genom värmeväxlare som då skulle pumpas in i radiatorer. Nu har vi en mycket mer elegant sätt att hålla människor på väg, långt längre än de måste vara. Den här nya processen kallas ‘Plastering’ och, precis som namnet antyder, innebär det att man sätter ihop en död kropp som är så full av plast som det väsentligen förvandlar den till den jätteverkande figuren Jeffery Dahmer ville ha som barn.

Plasteringsprocessen kan brytas ner i fem steg, alla slags ljud som jaktprocessen hos en serieavbrott:

1) Fixering: Där förbränning stoppas genom injektion av formalin, ett bakteriekämpande medel, in i kroppens artärer.

2) Dehydrering: Efter att läkare skivar och tärningar, beroende på vilka organ de vill lägga åt sidan för senare, placeras kroppen i ett acetonbad där alla dess fetter är upplösta och vattnet sugs in i kroppens celler.

3) Tvingad impregnering: Kroppen placeras i en vakuumkammare med en polymer, såsom silikongummi. När acetonen lämnar cellerna drar den snabbt i den flytande polymeren bakom den och lämnar cellen fylld med plast.

4) Posing: När varje cell är laddad med plast kan kroppen manövreras runt för att släppa något som vetenskapsmännen önskar. Det är också i detta steg där forskarna måste motstå sina primära uppmaningar att placera kropparna i oförskämda sexuella positioner medan deras händer utför obscena gester.

5) Hårdhet: Kroppen blir svår och bara, du vet, stannar så. Det är verkligen inte en hel del vetenskap som är inblandad i detta steg.

Processen tar drygt ett år att slutföra med slutresultatet är en mannequin som figur som fungerar som en diorama för människans inre arbete. Institutet för plastering i Heidelberg, Tyskland accepterar alltid kroppar, men kom ihåg att de under inga omständigheter inte kommer att undvika kroppar som kastades vid sina ytterdörrar från snabbkörning av bilar. Alla använda kroppar är villiga deltagare i projektet. ungefär.