teborg strangnasmontessoriskola

Billiga Uggs Kopior,Baby Uggs Gteborg

BAKGRUND: De skadliga effekterna av barnarbete p barnens psykologiska utveckling att fortstta ta upp frgor om detta folkhlsoproblem i hela vrlden. Flera synpunkter har lagts fram av barn hlsomyndigheter, icke statliga organisationer (NGO) och internationella organ. F studier har fokuserat p barnen Billiga Uggs Kopior sjlva. Deras ldersgrupp var 8 17 r. Totalt 103 respondenter (46%) var nrvarande i skolan medan 117 (52%) var av skolan. Fem respondenter (2%) hade aldrig gtt i skolan. Totalt 104 (46%) ansg att barn inte ska arbeta. Men nr frgan om frdelarna med att arbeta, knde 81 arbetande barn (36%) att arbetet gav en inkomstklla fr dem, 52 (23%) angav att det var ett stt att hjlpa sina frldrar och 39 (17%) trodde det var en del av sin utbildning fr att vara ansvarsfulla vuxna. Dligt sllskap, ohlsa och trafikolyckor var de upplevda skadeverkningar av barnarbete. Majoriteten av barnen som intervjuades var strvar mot hantverkare affrer och vldigt f mot yrkes eller kontorsjobb. Totalt 106 (47%) barn uppfattade sig sjlva som mindre lyckligt lottade n sina jmnriga. Femtiofem barn (24%) trodde att barnarbete var ett tecken p misr.