Tamaris skor online

P jakt efter stilren trendighet som balanserar kvalit och pris mer ypperlig precision? Stanna till hr. Hos Tamaris hittar du skor fr livets alla vrer: vardag som fest som jobb.

Det brjade i DetmoldI Tyska staden Detmold bildades i slutet av 60 talet ett fretag som heter Wortmann KG. En tysk skotillverkare som idag r knda ver hela vrlden, med flera mrken i sin repertoar. Wortmann KG brjade vxa snabbt efter fdseln och redan efter fem r hade de en omsttning p 20 miljoner euro och ett lager p 25 000 kvadratmeter.

Under ttiotalet tog man ver Wendel i staden Pirmasens och i mitten av decenniet ndde man en omsttning p 100 miljoner euro. Under nittiotalet startade man sin egen fabrik i Pirmasens och brjade att tillverka skor under mrket Caprice.

I brjan av 2000 talet satsade man p ett nytt mrke: Tamaris. Med fokus p trendiga skor fr kostnadsmedvetna kunder gjorde Tamaris snabbt succ.

Krlek fr hantverketSklen till Tamaris framgngar r flera men sjlva menar man att det handlar om en osviklig krlek fr hantverket och skon. Med stilrena skor, bra prisbilder och inspirerande material har Tamaris skor lyckats blanda vardagligt med exklusivt. Catwalken med trottoaren. Utbudet r stort och Tamaris gr mnga nya modeller varje ssong, alla med sin egen hrliga look. Man hoppar vilt mellan omrden gr skor fr vardagen, fr festen och fr trningspassen. Genom sina tre subkategorier r det enkelt att hitta sina nya favoriter.

Alla goda ting r treTamaris r eleganta skor fr vardag och jobb, oftast gjorda i lder. Tamaris trend r prglad av trendig design . Sist ut r Tamaris active som riktar sig mot de som gillar sportig design och funktion. Genom sina tre kategorier gr Tamaris det mjligt fr alla att hitta ngot och bli njda. Faktum r att varannan kvinna i Tyskland ger ett par Tamarisskor.

Ansvar frn flera hllWortmann, som ger Tamaris, gr mycket fr att minska sin inverkan p vr planet. Bland annat har man ett nra samarbete med sjlva tillverkarna av skorna, vilken till strsta del ger rum i Asien. Utver ett starkt miljtnk arbetar Wortmann utifrn flera andra faktorer som som reglerar och frammanar en bra arbetsplats.

Tamaris p FootwayHos oss hittar du fler n 300 par Tamarisskor. Hr finns allt frn snygga stvlar, hgklackade lsklingar, lga finskor, sandaler, stvletter och sportigare sneakers. Hundratals frger och modeller gr det enkelt att hitta just dina favoriter.