Swedish hasbeens skor online

Swedish Hasbeens skor ger dig kvalitetFret till Swedish Hasbeens skor sddes i nedlagd trskofabrik med ett kvarglmt lager. Sen dess har varumrket utvecklats med otaliga modeller av den klassiska trskon. Sitt miljtnk, sin respekt fr gammalt hantverk och naturliga material har man dock fortfarande kvar.

Med respekt fr milj och hantverkI nrheten av sin barndomsby, i en gammal trskofabrik nedlagd sedan 70 talet, hittade Emy Blixt 2006 ett parti trskosandaler. Nr hon tog med dem hem till Stockholm och brjade slja till vnner och bekanta utgjorde det omedelbar succ och sagan om Swedish Hasbeens hade tagit sin brjan. Nr skorna frn den gamla trskofabriken var slut var efterfrgan stor att Emy bestmde sig fr att teruppta produktionen av de gamla svenska trskorna. Sedan dess har varumrket Swedish Hasbeens vxt enormt och synts ver hela vrlden samt burits av vrldsstjrnor som bland andra Sarah Jessica Parker. Trots den stora framgngen tillverkas Swedish Hasbeens sko fortfarande fr hand i sm fabriker runt om i Sverige, allt fr att bibehlla kvalitet och fr att ta hand om miljn.

Swedish Hasbeens skor finns i mnga modellerSwedish Hasbeens trskor utvecklas med nya modeller varje r och finns nu i lngt mnga fler modeller n den klassisk trskon allt startade med. Du hittar bland annat boots, kngor, sandaler och pumps med bde ppen och tckt t. Swedish Hasbeens Plateau r en av de spnnande modellerna i sortimentet. Denna sko har en tjockare platsula vilket ger en bekvm passform d hjdskillnaden mellan t och hl inte blir fr dramatisk. Dessutom fungerar dessa skor till nstan allt: De r lika fina till lngklnning, kjolen, jeansen eller jeansshortsen och ger en hrligt avslappnad look som r perfekt s vl till sommarfesten som en lunch p stan.

Hantverk i tr och lderSwedish Hasbeens skor tillverkas fortfarande fr hand i Sverige. P Swedish Hasbeens har man den fasta uppfattningen att maskiner aldrig kan erstta hantverk frn kunniga mnniskor med erfarenhet. Detta ger en sko som hller lnge, ocks det en tanke grundad i ett fast miljtnk. Av samma omsorg fr miljn tillverkas skorna av material som lder, tr och gummi. Eftersom skorna i naturliga material ldras de med vrdighet, de blir till och med att bli vackrare och passa din fot bttre ju mer du anvnder dem. Var dock frsiktig med att utstta tr och lder fr fr mycket smuts och vta d detta kan bilda flckar.

Swedish Hasbeens skor online p FootwaySwedish Hasbeens finns bland annat som klackskor, sandaler, kngor och boots i Footways stora sortiment. Nr du handlar skor hos Footway vill vi ge dig bsta tnkbara service: Hos oss fr du snabb leverans och 180 dagars ppet kp. Det r ocks ltt att bde handla och returnera, vi ger dig fri frakt och fri retur fr att ditt skokp skall bli s smidigt som mjligt.